Ontwerp uniek Huawei P10 Plus hoesje bij B2C Telecom

De Huawei P10 Plus biedt iets extra’s ten opzichte van de Huawei P10. De Huawei P10 Plus heeft meer werkgeheugen en opslagruimte dan zijn voorganger. De hoesjes van B2C Telecom geven de Huawei P10 Plus meer kleur, uitstraling en vitaliteit. Ben je op zoek naar een uniek Huawei P10 Plus hoesje, dan raden we je ten zeerste aan om zelf een hoesje te maken voor dit toestel. Een eigen ontwerp voor de Huawei P10 Plus creëer je met onze Phone Case Designer met het grootst mogelijke gemak.

De Huawei P10 Plus heeft een dubbele Leica-12-megapixelcamera op de achterkant en hiermee is een groot arsenaal aan flitsende foto’s te schieten. Deze Leica camera is echt een huzarenstukje van Huawei. De kwalitatief hoogstaande foto’s die je hiermee schiet kun je met onze Phone Case Designer op het Huawei P10 Plus hoesje zetten. Je kunt meerdere foto’s op het Huawei hoesje kwijt, vergezeld van persoonlijke teksten of logo’s.

Leuke kampioenshoesjes maken voor Huawei P10 Plus

Stel dat je een gedenkwaardig kampioenschap met je voetbalteam achter de rug hebt, dan kan het leuk zijn om een mooie foto hiervan op het Huawei P10 Plus hoesje te plaatsen. Op die manier wordt de gevierde titel op een unieke wijze vastgelegd. Daarnaast worden hoesjes met een vakantiefoto vaak gemaakt en zijn telefoonhoesjes met foto’s van huisdieren populair.

Je kunt tot tien mooie afbeeldingen plaatsen op een TPU hoesje of een boekhoesje. Deze boekhoesjes – te krijgen met of zonder lipje – beschermen het complete design van de Huawei P10 Plus.

Huawei P10 Plus hoesjes in eigen beheer bedrukt

Als je klaar bent met ontwerpen kun je direct in een preview het resultaat bekijken. Vervolgens zijn nog aanpassingen te verrichten. We raden je aan je creativiteit de vrije loop te laten. Dan wordt een eigen smartphone hoesje maken voor de Huawei P10 Plus echt heel erg leuk om te doen. Bij B2C Telecom maken we je het zo makkelijk mogelijk om je eigen hoesje te ontwerpen. Daarnaast maken we met onze printservice steeds meer furore.

De Huawei P10 Plus hoezen worden in eigen beheer bedrukt en we maken gebruik van zeer geavanceerde technieken. We zijn in staat om de prijzen van onze smartphone hoesjes zeer laag te houden. Dit merk je als je een regulier Huawei P10 Plus hoesje bestelt op onze website. Zelf gemaakte Huawei P10 Plus telefoonhoesjes zijn tegen een kleine meerprijs te krijgen.