Bescherm je Huawei Y6 (2019) met een uniek hoesje 

Met onder andere een vingerafdrukscanner, een dubbele camera en krachtige hardware heeft Huawei een betaalbaar instapmodel op de markt gebracht. Vooral het fraaie design van de Huawei Y6 valt op. En om deze zolang mogelijk intact te houden, is een stevig telefoonhoesje echt een must. Niets is zo vervelend als een kras of barst in je scherm, helemaal als je je toestel net nieuw hebt en er zo zuinig mogelijk mee wil omgaan. Waar een telefoonhoesje vroeger vooral functioneel was, is er op dit gebied tegenwoordig van alles mogelijk. Natuurlijk vind je op de website van B2CTelecom tig hoesjes met unieke designs. Maar hoe leuk is het om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen? Een case waarmee je kan laten zien wie je bent en waarvan je houdt. 

Ontwerp je eigen telefoonhoesje bij B2C Telecom 

Hoewel de keuze aan telefoonhoesjes tegenwoordig de pan uitrijst, blijft een gepersonaliseerd design toch het leukst. Op deze manier draag je herinneringen continu met je mee. Pak je computer er eens bij en ga op zoek naar mooie foto’s van je familie, vrienden of huisdier. Met onze Phone Case Designer ontwerp je prachtige hoesjes tegen een lage prijs. Omdat we bij B2CTelecom alles onder een dak regelen, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Een win-winsituatie dus. Wil je eerst even een heldere uitleg over het ontwerpproces? Geen probleem. Bekijk dit instructiefilmpje en je weet binnen enkele minuten hoe je een hoesje volledig naar wens kunt ontwerpen. En het leuke is: jij bent de baas. Je bepaalt helemaal zelf hoe je case eruit moet komen te zien, niets is te gek.

Een telefooncase met je eigen ontwerp | Bij B2C Telecom helpen we je graag

We zeiden het net al: omdat wij het printwerk in ons eigen magazijn uitvoeren, kan B2CTelecom de kosten lekker laag houden en ben jij tevens verzekerd van de hoogste kwaliteit. Maar dat is niet het enige. Ga je met ons in zee, dan bieden wij je een aantal mooie voordelen: 

  • Snelle levertijd
  • We leveren hoesjes voor vrijwel alle merken
  • Gemakkelijk designprogramma

Hebben we je enthousiast gemaakt? Start dan vandaag nog met het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje. Is het niet voor jezelf, dan is het een gouden cadeautip voor die ene goede vriend of vriendin. Heb je vragen? Dan kun je op werkdagen natuurlijk altijd contact opnemen.