Abstract

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Abstract
12 resultaten
Geselecteerde filters:
Abstract

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Niets is wat het lijkt als je kiest voor een abstract hoesje

Abstracte kunst is onderdeel van de categorie Moderne kunst. Een abstract kunstenaar geeft niet de realiteit weer, maar werkt in vormen, lijnen en kleuren. Of hij probeert met speciale materialen zijn emoties uit te drukken. Hopelijk word jij blij van onze hoesjes met abstracte kunstvormen. Wij denken van wel, aangezien hoesjes met abstracte print momenteel zeer populair zijn. Dit maken wij op uit reacties van onze klanten en de vele bestellingen.

De vroegere abstracte kunstenaars waren rasechte idealisten. Ze hoopten met hun werk een voorbeeld te zijn voor de maatschappij. Daardoor zou er een mooiere en harmonieuzere wereld ontstaan. Jouw telefoon of tablet wordt er niet alleen mooier op met een design hoesje met abstracte print, maar wordt hiermee ook nog eens perfect beschermd. Je slaat dus twee vliegen in een klap met onze design hoesjes abstract. Bovendien doe je dat ook nog eens voor zeer weinig geld.

Abstracte kunst is tijdloos. Ben je in het bezit van abstracte kunst, dan kan je het jaren laten hangen, zonder dat het gaat vervelen. Het staat leuk in werkruimtes, maar kan ook de woonkamer of slaapkamer een speelser uiterlijk geven. Voor een tijdloos telefoonhoesje | Tablet hoes, dat je onder zowel privé als zakelijk kunt gebruiken, kun je bij ons uitstekend terecht. Abstracte kunst is een stroming waarbij het doel is niets af te beelden zoals het in de werkelijkheid is. Een design hoesje in de stijl abstract tref je alleen bij ons aan op een stand case, TPU-silicone hoesje of een bookcase.

Abstracte kunst op een telefoonhoesje | tablet hoes is zeer goedkoop

Een design met abstracte stijl op een TPU hoesje komt alleen op de achterkant te staan. De randen van de case blijven in zijn geheel transparant. Een TPU case blinkt uit in flexibiliteit en beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon heel goed. Een stand case beschermt alle zijden van de smartphone en heeft een magnetische sluiting aan de binnenzijde. Ook op een bookcase zie je abstracte kunst op alle zijden staan, inclusief het magnetisch lipje aan de buitenkant. Ben je op zoek naar een abstracte vorm op je telefoonhoesje of tablet hoes? Bekijk dan eens onze collectie design hoesjes abstract en ontdek dat mooie kunst niet duur hoeft te zijn.