Skulls

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Skulls
12 resultaten
Geselecteerde filters:
Skulls

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Onze design telefoonhoesjes | tablet | iPad cover met skulls zijn super stoer en stijlvol

Ben je op zoek naar een heel stoer smartphone | tablet | iPad hoesje? Bekijk dan eens ons aanbod design hoesjes met skulls. Schedels hebben een hele stoere en robuuste uitstraling en zijn ideaal om een hoesje mee te verfraaien. Er zijn allerlei varianten te koop, zoals je ziet in onze collectie design hoesjes. We zijn benieuwd of de skulls trend een blijvertje is. De hoesjes gaan in elk geval minimaal een smartphoneleven mee. De hoesjes met skulls kun je prima combineren met alle soorten telefoons. Op die manier krijgt je apparaat echt een rauwe touch.

Laat je inspireren door onze ontwerper, die vele soorten skulls op een grote variëteit hoesjes heeft gezet. Je kunt kiezen voor een simpel skull-detail, of voor een enorme skull op je hoesje. Kies dus je eigen skull-stijl! Op het moment dat jij de keuze hebt gemaakt, gaan we het hoesje met skull bedrukken in onze eigen magazijn. Dat is ideaal, omdat we dit in eigen beheer doen betaal je geen cent teveel voor je super stoere skull hoesje. Waterbuffel schedels zijn momenteel de trend in interieurland. Daarom hebben veel mensen deze aan de muur hangen in hun kamer. Maar wist je ook dat deze skulls op onze hoesjes staan? Kijk snel welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Laat iedereen schrikken met jouw originele design hoesje met skulls

De schedel met horens is tegenwoordig niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Wij hebben onze eigen draai gegeven aan deze trend door schedels op hoesjes te zetten in allerlei prachtige kleuren en met leuke details. Wij houden wel van een creepy item hier en daar, zoals een stoer hoesje bewerkt met een skull. Dat kun je wel zien in onze collectie design hoesjes met skulls.

Onze printjes met skulls staan op standcases, extreme cases, bookcase en TPU silicone back cover. Alle cases zijn zeer stevig en praktisch. Dankzij de goede pasvorm zijn onze hoesjes met skulls een zeer verstandige keuze. Je kunt de hoesjes ook combineren met een screenprotector. Bijvoorbeeld een TPU-silicone hoesje, dat zeer flexibel is en altijd in je broekzak past. Alle hoesjes met skulls beschermen jouw toestel zeer goed. Boekhoesjes en stand cases met skulls beschermen alle zijden van de smartphone. Een TPU-silicone hoesje met skull beschermt vooral de achterkant en zijkanten van de smartphone.