Tekst

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Tekst
7 resultaten
Geselecteerde filters:
Tekst

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Jouw hoesje valt heel erg op met een fraaie tekst

Een tekst is een verzameling woorden met een boodschap. Een geschreven tekst kan worden gecommuniceerd op tijdschriften, brochures, social media, e-mail of op een boek. Maar ook op een heel leuk hoesje, dat jouw telefoon of tablet | iPad zeer goed beschermt. We hebben een collectie design hoesjes ontworpen met louter scherpzinnige en grappige teksten, waarmee jij zeker zult opvallen in jouw omgeving. Je kunt natuurlijk ook zelf teksten of naam op hoesjes plaatsen, met ons PCD-programma.

Via het web is het verspreiden van een tekst zeer eenvoudig geworden, via bijvoorbeeld e-mail, websites en sociale media. Daarom is het ook moeilijk geworden om een hele originele en opvallende tekst uit de hoge hoed te toveren. Vandaar dat wij een verzameling hebben gemaakt met alleen maar hele opvallende teksten. Denk aan spreuken, oneliners en gezegden. Voor een design hoesje met een aansprekende tekst ben je bij ons aan het juist adres.

We maken dagelijks gebruik van gesproken teksten als we praten. Maar ook op andere manieren komen gesproken boodschappen op ons af. Denk bijvoorbeeld aan programma's en reclame op radio en televisie. Maar misschien denk je wel niet zo snel aan een opvallende tekst op een telefoonhoesje | tablet hoesje en kunnen wij je wel verrassen met onze collectie design hoesjes met tekst. Wij denken van wel. Bekijk ons aanbod en kies een hoesje met een tekst uit dat uitstekend bij je past.

Je kunt ook zelf een unieke tekst | naam en foto’s op een hoesje zetten

Of het nu grappige of brutale teksten betreft, je treft ze aan op onze hoesjes. In allerlei kleuren, vormen, groottes, lettertypes en ga zo maar door. Soms worden ze ook gecombineerd met een leuke foto of meerdere afbeeldingen. Wij hebben veel zorg besteed aan de vorm en inhoud van onze hoesjes met tekst en denken jou hiermee een plezier te kunnen doen. Als je zelf een betere tekst hebt, dan staat je natuurlijk vrij om deze met onze ontwerpmodule op een telefoonhoesje of een tablethoesje te zetten. Onze printjes met tekst staan op stand cases, hard cases, bookcase en TPU siliconen hoesjes. Je kunt alle hoesjes ook combineren met een screenprotector. Bookcase en stand cases met tekst beschermen alle zijden van de smartphone. Bovendien hebben ze een magneet, waardoor ze makkelijk sluiten.