Stenen

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Stenen
16 resultaten
Geselecteerde filters:
Stenen

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Een design hoesje met stenen oogt zeer solide

Stenen, marmer en klinkers voor de oprit en het terras zijn een belangrijke sfeerbepaler voor woningen. Stenen en klinkers zijn er in veel verschillende soorten, formaten en kleuren. Daarom is het zo leuk dat je ze aantreft in onze collectie design hoesjes. Onze hoesje met stenen beschermen jouw smartphone prefect en geven het apparaat een hele solide uitstraling. Met een hoesje met stenen kan er eigenlijk niet zo heel veel ergs gebeuren met jouw smartphone.

Er zijn vele soorten stenen en tegels: van stoere betontegels tot sierbestrating van keramische tegels. Je hebt ook rubberen tegels, betonklinkers, keramische tegels en stoeptegels. Bedenk welke sfeer je hoesje moet krijgen en bepaal welke steensoort je op je product wilt hebben. Onze ontwerper heeft gezorgd voor een ruime keus aan sierbestrating, stenen, klinkers en tuintegels in verschillende vormen, materialen en kleuren. Er is dus volop variatie aangebracht in onze collectie hoesjes met stenen. Ideaal toch?

Jouw smartphone of tablet blijft schadevrij als het op de straatstenen valt

Met onze design hoesjes met stenen creëer je een tijdloze en strakke uitstraling. Stenen kunnen ook voor een nostalgische en natuurlijke uitstraling zorgen. Huizen worden vaak van steen gemaakt, omdat het zo goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarom hebben ze ook symbolische waarde voor ons. Een hoesje met stenen beschermt jouw smartphone als het regent, sneeuwt en hard waait, maar ook als je toestel op de grond valt. Als jouw telefoon met een hoesje op de straatstenen valt, zal het design volledig in tact blijven.

Geen krassen dus op jouw smartphone met een hoesje met stenen print. Onze printjes met stenen staan op stand cases, hard cases, bookcases en TPU siliconen hoesjes. Alle cases zijn zeer stevig en praktisch. Dankzij de goede pasvorm zijn onze hoesjes met stenen een zeer verstandige keuze. Je kunt de hoesjes ook combineren met een screenprotector. Bijvoorbeeld een TPU-siliconen hoesje, dat zeer flexibel is en altijd in je broekzak past. Bookcases en stand cases met stenen beschermen alle zijden van de smartphone. Bovendien hebben ze een magneet, waardoor ze makkelijk open en dichtklappen. Een TPU siliconen hoesje met stenen beschermt vooral de achterkant en zijkanten van de smartphone of tablet. Daarom is het ook zo goed een screenprotector te nemen bij dit hoesje.