Vintage

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Vintage
6 resultaten
Geselecteerde filters:
Vintage

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Zet een stap vooruit met een vintage design hoesje

Het is lastig om een goede omschrijving te geven van het woord vintage. De term wordt vaak gebruikt omdat het erg in de mode is. Meestal wil men iets ouds aanduiden met het woord Vintage. Met onze vintage hoesjes zet je ook een beetje een stapje terug in de tijd. Niet omdat de producten ouderwets en achterhaald zijn, maar vanwege de opvallende printjes. Onze design hoesjes met vintage opdruk doen een beetje denken aan vroeger. En dat is in het geval van onze cases zeker geen nadeel te noemen.

Vaak wordt onder echte Vintage artikelen verstaan dat ze minstens een aantal jaar oud moeten zijn. Mensen kiezen vaak voor Vintage omdat ze zich willen onderscheiden van de massa. Met onze vintage design hoesjes maak je sowieso een heel erg originele indruk. Dat komt allereerst door de zeer fraaie printjes, in allerlei klassieke stijlen. De variatie in vintage hoesjes is zeer groot, zodat je ook echt wat te kiezen hebt.

De term vintage wordt gebruikt voor authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig stammen. Het kan gaan om huishoudelijke artikelen, meubels, kleding, stoffen, schilderijen en allerlei andere spullen voor huis, tuin en keuken. Onze vintage hoesjes zijn natuurlijk gewoon vers van de pers, maar de printjes die erop staan doen wel denken aan de periode van minstens dertig jaar geleden.

Onze vintage hoesjes zijn echte kunstwerkjes

We hebben een designer in huis die zich flink heeft laten inspireren door vintage kunstwerken. Op die manier worden onze hoesjes met vintage print kunstwerkjes op zich. Je kunt kiezen uit heel veel leuke vintage hoesjes, die allemaal zeer praktisch zijn en jouw smartphone tip top in orde houden. Onze printjes van vintage staan op telefoonhoesje zoals stand cases, hard cases, bookcases en siliconen hoesjes. Alle cases zijn zeer stevig en praktisch en te combineren met een screenprotector. Bookcases en stand cases met vintage foto opdruk beschermen de smartphone of tablet maximaal. Bovendien hebben ze een magnetische sluiting. Een vintage TPU siliconen hoesje beschermt vooral de achterkant en zijkanten van de smartphone of tablet. Daarom is het ook zo goed een screenprotector te nemen bij dit hoesje.