Hout

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Hout
12 resultaten
Geselecteerde filters:
Hout

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Jouw design hoesje is net zo duurzaam als het hout dat erop staat

Hout is er in vele soorten met elk zijn specifieke eigenschappen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen de eigenschappen van soort tot soort enorm variëren. Deze variatie zie je terug in de design hoesjes met opdruk van hout van B2C Telecom. Onze hoesjes met hout beschermen jouw telefoon tegen valschade. Verschillende soorten hout tref je aan binnen onze collectie design hoesjes.

In Nederland worden houtsoorten in vijf verschillende duurzaamheidklassen ingedeeld, waarbij klasse 1 zeer duurzaam is en klasse 5 niet duurzaam. In welke klasse het hout dat op de hoesjes staat ook is ingedeeld, de case zelf kunnen we als honderd procent duurzaam beschouwen. Jouw hoesje met print van hout gaat een leven lang mee. Dit komt onder meer door het materiaal, maar ook de kwaliteit van de print. Die wordt met een speciaal soort inkt op het telefoonhoesje bedrukt. De kleur van het hout wordt zeer scherp op het telefoonhoesje afgebeeld. Bruin is echt bruin en geel is echt geel, dat is bij lang niet alle hoesjes die op de markt zijn het geval. Wij printen de hoesjes zelf in ons eigen magazijn, dat is het grote verschil.

Een telefoonhoesje met print van hout is tijdloos

Hout is sterk, licht, gemakkelijk en veelzijdig verwerkbaar en heeft een natuurlijk en tijdloos karakter. Gezien het tijdelijke karakter past het ook goed op onze design hoesjes. Een hoesje met hout zal niet snel gaan vervelen of ouderwets worden. Daar komt bij dat de cases zelf van een zeer hoge kwaliteit zijn. Het materiaal van stand cases, backcase, bumper hoesje en book style case is zeer stevig en flexibel. Dankzij het elegante design en de slanke vorm zijn TPU bumper hoesjes een zeer goede keuze. Meestal gaat dit hoesje met print van hout gepaard met een screenprotector. Een TPU bumper hoesje beschermt de voorkant van je telefoon niet volledig, terwijl een book style case wel doet. Een stand case beschermt alle zijden van de smartphone en heeft de magneetsluiting aan de binnenzijde zitten. Een book style case heeft aan de buitenkant een magnetisch lipje, dat ook met het hout wordt bedrukt.