Reizen

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Reizen
18 resultaten
Geselecteerde filters:
Reizen

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

De wereld rond reizen doe je met onze hoesjes

Reizen is een way of life voor de meeste mensen. Als je op reis gaat, neem je je smartphone natuurlijk met je mee. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis onderneemt, het de bedoeling dat het apparaat goed beschermd is. Dit doe je door de smartphone te voorzien van een hoesje zoals een stand case, flip cover met lipje of TPU siliconen back cover. Op al deze hoesjes hebben we printjes gezet binnen het thema reizen. De cases met bestemmingen over de gehele wereld zien er bijzonder fraai en uitnodigend uit.

Mensen gaan om verschillende redenen op reis. Het kan gaan om een vakantie, die wordt geboekt om even aan de dagelijkse sleur zoals het werk te ontsnappen. Deze vakantie kun je alleen ondernemen of in groepsverband. Maar hoe dan ook wil je dat je smartphone goed beschermd is, gedurende de tijd die je elders doorbrengt. Stel dat je telefoon tijdens een strandwandeling in het zand valt, dan is het handig als er een leuk design hoesje met print van reizen omheen zit. Zo niet, dan kan dat een behoorlijke smet op je vakantie zijn.

Reizen is voor heel veel mensen een zeer ontspannen en plezierige aangelegenheid. Omdat je nieuwe ervaringen en ontmoetingen hebt, andere culturen en keukens aantreft en de dagelijkse sores even achter kunt laten. Reizen kan dus heel gezond zijn en heeft in die zin een beschermende werking. Dat sluit mooi aan op onze hoesjes. Heb je tijdens het reizen niet de beschermende werking van een smartphone case, dan kan dat zomaar vakantiestress opleveren. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, net nu je in de ontspanningsmodus moet zitten. Kies daarom voor een leuke hoes.

Voorkom vakantiestress met onze hoesjes met reizen

Onze printjes binnen de thematiek reizen staan op stand cases, hard cases, flip cover en siliconen back cover. Kies het smartphone hoesje dat het beste bij je past. Alle cases zijn zeer stevig en praktisch en uitermate geschikt voor onze printjes. Dankzij de elegante vorm zijn onze hoesjes met reizen een zeer verstandige keuze. Je kunt de hoesjes ook combineren met een screenprotector. Een reis maken is zeer belangrijk in ons leven, vandaar dat we hier aandacht aan hebben besteed tijdens het ontwerp van onze design hoesjes. Deze telefoonhoesjes beschermen de telefoon zeer goed. flip cover en stand cases met reizen beschermen alle zijden van de smartphone. Een TPU-siliconen hoesje met de afbeelding van een reis beschermt vooral de achterkant van de smartphone.