Vlaggen

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Vlaggen
25 resultaten
Geselecteerde filters:
Vlaggen

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Design hoesje met vlaggen zijn zeer speciaal

We hebben zoveel mogelijk hoesjes met officiële vlaggen van de wereld op voorraad liggen. Denk hierbij aan landen van Europa, maar ook aan alle vlaggen van andere continenten. Ben je in Nederland geboren, dat zal de roodwitblauwe vlag wellicht favoriet van jou zijn. Maar misschien ben je wel niet zo chauvinistisch en gaat jouw voorkeur uit naar de vlag van een land waar je een hele fijne vakantie hebt gevierd. In dat geval kunnen we je blij maken met een van de vele andere ontwerp hoesjes met vlaggen.

De meeste vlaggen van de wereld worden ingezet tijdens officiële gebeurtenissen waarbij internationale gasten aanwezig zijn. Het is een vriendelijk gebaar van regeringen om gasten te ontvangen met een vlag van herkomst. Stel dat je Frankrijk gaat bezoeken, dan staat het erg sympathiek als je een hoesje met de Franse vlag met je meedraagt. Wij zien de design hoesjes met vlaggen als een verrijking van ons zeer ruime assortiment. De cases zien er schitterend uit en zijn van alle gemakken voorzien. 

Sommige landen zijn ontstaan na een onafhankelijkheidsstrijd. De strijders kiezen dan meestal al een vlag om te laten zien dat ze niet tot het gewone leger behoren. Andere landen kiezen een vlag met kleuren die voor hun iets betekenen, zoals groen voor de vruchtbaarheid van het land, geel voor rijkdom en rood voor strijdlust. Met onze design hoesjes met vlaggen zal jij zeker opvallen.

Groot assortiment aan hoesjes met vlaggen van vele landen

Niet alleen kun je kiezen uit verschillende vlaggen, maar ook uit verschillende soorten hoesjes. Zo zijn er bookstyle cases, die verschillende vakjes hebben aan de binnenkant en een magnetisch lipje aan de buitenzijde. Ook heb je standcases, een variant op een bookcase, die een standaard hebben. De keuze is dus groot. Daar zal jij allicht vrolijk van worden. Er zijn een heleboel landen, dus ook een heleboel hoesjes. Elk land heeft zijn eigen verhaal, hoe die aan zijn vlag is gekomen. Dus alle hoesjes zijn ook net allemaal net even iets anders. Al de verhalen over de verschillende landen kun je waarschijnlijk wel terugvinden op internet, daar is deze ruimte net even iets te beperkt voor. Wij willen ons focussen op de hoesjes, zoals de TPU soft cases met vlaggen. Maar je kunt ook gaan voor een stevige hardcase.