Barok

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Barok
4 resultaten
Geselecteerde filters:
Barok

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Een design hoesje in de stijl van barok oogt zeer origineel

De bouwkunst uit de barokperiode wordt gekenmerkt door het gebruik van dieptewerking met perspectieven en door veelvuldig gebruik van ovalen. Vaak zie je bij de uitwerking van deze stijl sterke lichteffecten en de accentuering van dynamische structuren. Hou je hiervan, dan zal je blij worden van onze hoesjes in de stijl van barok. Barok tref je bij ons aan op allerlei soorten hoesjes, zoals hardcases, wallet case, tablet hoes en siliconen hoesje. Kies het telefoonhoesje | tablethoes met barok dat het beste bij je past. Bij ons zijn ze zeer goedkoop.

De barok is een kunststijl uit de 17e eeuw die vooral wordt gekenmerkt door decoratieve versieringen. De barok ontstond in Italië. De stijl uitte zich in verschillende kunstvormen zoals de (tuin-) architectuur, de schilder- en beeldhouwkunst, de literatuur en de muziek. De specifieke barok vormen zijn zo uitdagend, dat het leuk is om deze op telefoonhoesjes | tablethoezen of iPad hoezen te zetten.

Onze design hoesjes in barok stijl zijn zeer artistiek en zullen een specifieke doelgroep aanspreken. Een design met barok op een TPU-siliconen hoesje is anders dan op een wallet case of stand case. Een TPU case met barok is zeer flexibel en beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon zeer goed, terwijl een book style case alle zijden van de smartphone beschermt. Bij een TPU-siliconen hoesje is de bovenkant bedrukt, bij een wallet case zie je barok op alle zijden terug, inclusief het magnetisch lipje aan de buitenkant.

Een stand case met barok is zeker niet standaard

Bij een stand case zie je het barok ook terugkomen op alle zijden, terwijl de magneet aan de binnenzijde zit. Deze case met barok heeft ook nog eens een standaard. Hiermee kun je rustig achteroverleunend filmpjes bekijken, bijvoorbeeld van de reis die je onlangs hebt gemaakt naar Rome, Italië. Hier ontstond barok rond 1600, terwijl andere delen van de wereld nog in de Renaissance bouwde en schilderde. De barok borduurt voort op de Renaissance, maar heeft toch veel eigen kenmerken. Zoals je weet hebben ook telefoons en hoesjes in barok zo hun eigen specificaties. Zo is een case met barok zeer duurzaam. Dit komt omdat de print is bedrukt met zeer goede uv-inkt. We kunnen dus garanderen dat jouw design hoesje in barok stijl erg lang meegaat.