Patronen

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Patronen
31 resultaten
Geselecteerde filters:
Patronen

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen
1 2

Onze patronen zorgen voor verrassend mooie telefoonhoesjes

Visuele patronen kunnen opgebouwd zijn uit bijvoorbeeld cirkels, vierkanten en bijvoorbeeld rozet. Interessante patronen zoals decoraties komen vaak voor op plaatsen waar je het niet direct zou verwachten, zoals bij behang. Of in dit geval telefoonhoesjes. Wij hebben design hoesjes ontworpen in zeer veel verschillende patronen en deze gebundeld in deze collectie. Onze designs van patronen staan op bookcase, standcases, hardcases en TPU bumper cases. Op al deze hoesjes komen de patronen uitstekend tot hun recht.

Er zijn vele voorbeelden en non-voorbeelden van patronen in het dagelijks leven en in (kunst) voorwerpen en decoraties. Verschillende beeldaspecten waaronder vormen en composities komen terug in onze collectie design hoesjes met patronen. De patronen zijn met de grootste zorg op de hoesjes bedrukt, in zeer duurzame inkt. De cases met patronen gaan dus zeer lang mee. Heb je eenmaal een case besteld, dan heb je er jarenlang zeer veel plezier van. Vele kunstwerken van bijvoorbeeld Mondriaan zijn bezaaid met patronen in verschillende vormen. De versieringen op onze hoesjes zijn iets minder geld waard, maar leveren wel een bijzonder en origineel product op. Een product waarmee je gezien mag worden.

Bookcases en standcases met patronen zijn zeer kunstzinnig en elegant

Een opvallend hoesje met patroon is van grote meerwaarde voor jouw telefoon. Het apparaat krijgt niet alleen zeer goede bescherming, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Het hoesje met patroon bedrukken wij in ons eigen magazijn, met een zeer geavanceerde printer. Wij staan dus garant voor kwalitatief hoogstaande producten. De patronen staan op stand cases, hard cases en TPU bumper hoesjes. Kies het smartphone hoesje met patroon dat het beste bij je past. Alle cases zijn zeer stevig en flexibel en uitermate geschikt voor onze patronen. Dankzij de elegante vorm zijn TPU hoesjes met patronen een zeer verstandige keuze. Je kunt dit hoesje met patroon het beste combineren met een screenprotector. Een patroon is zeer belangrijk in de beeldende kunst, vandaar dat we hier aandacht aan hebben besteed met onze design hoesjes. Deze cases beschermen de telefoon | tablet zeer goed. Bookcases en stand cases met patronen beschermen alle zijden van de smartphone. Bij een bookcase wordt ook de clip aan de buitenkant bedrukt met een patroon.