Watercoloring

Unieke design hoesjes van B2C Telecom.
Geselecteerde filters:
Watercoloring
12 resultaten
Geselecteerde filters:
Watercoloring

Niet gevonden wat je zocht?

Ontwerp je eigen hoesje! Gebruik je eigen foto of logo en ontwerp je eigen hoesje snel en simpel.

Zelf ontwerpen

Hoesjes komen tot leven met watercoloring print

De hoesjes met watercoloring print spatten van het scherm. De kleuren op de cases komen bijzonder krachtig en levendig over. Ze hebben de hoogste graad van lichtechtheid. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat jij jezelf met onze design hoesjes watercoloring kunt onderscheiden van de massa. Geen grijs hoesje dus voor jou, maar een product waarmee je volop in de spotlights staat. Wie wil dat nou niet?

Jouw favoriete kleur of kleuren zullen zeker voorbij komen in onze collectie design hoesjes watercoloring. De telefoonhoesjes of tablethoezen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gaan bijzonder lang mee. De print op de watercoloring hoesjes is gezet met een speciaal soort uv-inkt. Welke design hoesje je ook kiest, het gaat bijzonder lang mee.

Tover je smartphone | tablet in één handomdraai om tot een schitterende blikvanger met onze design hoesjes met watercoloring print. Het watercolor effect zie je goed terug in onze fraaie design hoesjes met printjes van bijvoorbeeld bloemen en planten. De effecten zijn zeer vrolijk en opvallend. Het watercolor effect op de achtergrond zorgt voor een prachtig resultaat. Onze trendy hoesjes zijn gemaakt van de beste soort TPU-siliconen en PU-leer en hebben een design met een prachtig waterverf effect. De trend van dit moment! Daarom heeft onze grafisch vormgever gekozen voor verschillende soorten designs, in allerlei mooie kleuren. Kies het design hoesje met watercoloring dat het beste bij je past. Ook kleuren zijn natuurlijk zeer persoonlijk.

Design hoesjes met watercoloring voorkomen valschade

Niet alleen kun je kiezen uit verschillende effecten, maar ook uit verschillende soorten hoesjes. Zo zijn er boekhoesjes, die verschillende vakjes hebben aan de binnenkant en een magnetisch lipje aan de buitenzijde. Ook heb je flipcases met standaard , een variant op een bookcase, die 1 opbergvakje hebben voor bijvoorbeeld je bankpasje. De keuze is dus groot. Alle hoesjes in deze collectie hebben een watercoloring effect. Het gaat behalve om bookcases en stand cases ook om TPU back cover en hard cases. Alle hoesjes met watercoloring beschermen jouw smartphone tegen schade en staan garant voor een bijzondere uitstraling. Heb je suggesties en/of vragen over onze design hoesjes met watercoloring? Mail ze gerust! Ook kun je bij ons zelf een foto hoesje ontwerpen.