Ontwerp Lenovo Tab 10 hoesje bij B2C Telecom

De Lenovo Tab 10 heeft een schermgrootte van 9,9 inch en weegt 557 gram. Het touchscreen toont beelden zeer scherp. Heb je een goedkoop tablethoesje nodig dat de Lenovo Tab 10 zeer goed beschermt? Onze Lenovo Tab 10 hoesjes hebben een hele mooie uitstraling en zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs te krijgen. Wil je een Lenovo Tab 10 hoesje dan niemand anders heeft? Ontwerp dan zelf een Lenovo Tab 10 hoesje, met eigen foto’s en teksten. Dit kan op een zeer flexibel TPU hoesje.

Door het behoorlijk aantal pixels per inch op de Lenovo Tab 10 is 154 zien foto’s er scherp uit. Het is dus raadzaam deze tablet te beschermen met een tablethoesje. Door een beschermend tablet hoesje om de tablet te doen, kan het apparaat tegen een stootje. Een fraaie en flexibele TPU case is bijvoorbeeld een heel goede optie. Met dit hoesje zijn vooral de zijkanten en de achterkant van de Lenovo zeer goed beschermd. Door de opstaande randen is deze case ook goed voor je scherm. Dit raakt bij een val niet direct de grond.

Foto van vakantie op Lenovo Tab 10 TPU hoesje

De Lenovo Tab 10 is voor zowel zakelijke als privé doeleinden te gebruiken. Maar of je nu op zakentrip bent of van je vakantie aan het genieten bent, een TPU case is een goede investering. De Lenovo Tab 10 kan schade oplopen indien die niet de bescherming geniet van een hoesje. Op deze TPU hoes kun je jouw mooiste foto’s van de buitenlandse reis zetten.

Er zijn zelfs een tiental foto’s op de TPU case te zetten. Je hoeft alleen maar een beroep te doen op onze Phone Case Designer. Met deze ontwerpmodule van B2C Telecom kun je de foto’s uploaden vanuit social media. Ook onze Lenovo Tab 10 stand hoesjes zijn het vermelden waard. Deze Lenovo hoesjes zijn handig in gebruik en zeer populair onder tabletgebruikers. Deze gebruiksvriendelijke hoesjes zijn ideaal als je veel filmpjes bekijkt op jouw Lenovo tablet.

Foto’s scherp in beeld dankzij Lenovo Tab 10 hoesje

De Lenovo Tab 10 heeft een camera aan de voor- en achterkant. Hiermee kun je mooie afbeeldingen schieten. Als je alle foto’s scherp in beeld wilt blijven zien, dan bestel je voor de zekerheid een leuk hoesje en een Lenovo Tab 10 screenprotector bij B2C telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken