Maak tablethoesje Lenovo TAB 2 A10-30 bij B2C Telecom

De Lenovo TAB 2 A10-30 is ideaal voor het afspelen van films, muziek en het spelen van games. Het scherm heeft een brede kijkhoek en de Dolby Digital Plus luidsprekers en quad-core processor zijn van uitstekende kwaliteit. De duurzaamheid van de Lenovo TAB 2 A10-30 kun je vergroten door een leuk tablethoesje aan te schaffen. Ben je op zoek naar een tablethoesje dat niemand heeft? Maak dan zelf een Lenovo TAB 2 A10-30 hoesje bij B2C Telecom.

Het is zeer verstandig een hoesje te bestellen voor deze tablet. Een Lenovo TAB 2 A10-30 tablethoesje houdt jouw gadget in nieuwstaat. De Lenovo TAB 2 A10-30 is zonder een tablet hoesje onbeschermd en dit is zeer risicovol. Er kan zomaar een glas wijn of water op het scherm vallen als je aan het werken bent op de Lenovo TAB 2 A10-30. Met een Lenovo TAB 2 A10-30 hoesje blijf je te allen tijde genieten van jouw bijzondere gadget.

Zet eigen foto op TPU case

Een uniek Lenovo hoesje kun je bij ons zelf ontwerpen. Hiervoor gebruik je een flexibel TPU hoesje. Deze case is ideaal als je niet zo van teveel poespas houdt en de bescherming van je tablet simpel wilt houden. Dit TPU hoesje is dan zeker geschikt voor jou! Het biedt optimale bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. De opstaande randen van dit hoesje zorgen ervoor dat je tablet niet direct de grond raakt als die uit je handen valt. In het hoesje zijn uitsparingen gemaakt. Hierdoor hoef je de Lenovo TAB 2 A10-30 niet elke keer uit het hoesje te halen!

Op dit Lenovo TAB 2 A10-30 hoesje kun je zelf foto’s en teksten zetten. Onze Phone case Designer maakt dit mogelijk. Dit is een unieke ontwerpmodule, die we zelf hebben ontwikkeld. De foto’s zijn te uploaden vanuit Instagram en in een aantal simpele stappen op de tablethoes te zetten. Jouw ideale beschermhoes voor de Lenovo TAB 2 A10-30 is zeker aanwezig in ons ruime en gevarieerde assortiment. Is een TPU hoesje voor jou niet degelijk genoeg, denk dan eens aan een stand case.  

Screenprotector voor Lenovo TAB 2 A10-30

Onze stand hoesjes zijn zeer handig en in verschillende hippe uitvoeringen te krijgen. Ze zijn ook zeer praktisch. Als je het touchscreen goed wilt beschermen, dan is een screenprotector ook zeer aan te bevelen. Deze Lenovo accessoires zorgen ervoor dat krassen, scheurtjes en viezigheid geen kans maken om schade aan te richten.