Lenovo Tab E10 | Maak je eigen hoes

Ben jij de trotse eigenaar van een Lenovo Tab E10, dan is het vaak dat je je nieuwe aanwinst zo snel mogelijk beschermt met een stevige tablethoes. Niets is immers zo vervelend als een kras op de behuizing of een barst in je scherm. Kies daarom voor een tablet hoes van B2C Telecom en zorg ervoor dat je Lenovo Tab E10 zolang mogelijk meegaat. In ons assortiment vind je tal van tablethoezen met een unieke print. Wil je echter zelf kiezen hoe je hoes eruit komt te zien, dan kun je er zelf ook een ontwerpen. En nee, dat is niet moeilijk of duur. Wij bieden goedkope hoezen waarop jij je eigen prints, foto’s of teksten kwijt kunt. Een gepersonaliseerde tablethoes voor je Lenovo Tab E10, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Bescherm je Lenovo Tab E10 met een eigen gemaakte hoes

De Lenovo Tab E10 is een tablet voor het hele gezin. Met een 10,1″ scherm is het de ultieme entertainment-tablet waarbij jong en oud kan genieten van series, video’s en foto’s van hoge kwaliteit. Ieder lid van het gezin kan een eigen omgeving aanmaken waardoor ouders ook wat meer controle kunnen uitoefenen op het tabletgedrag van hun kinderen. Juist omdat de Lenovo Tab E10 een apparaat is voor het hele gezin, is goede bescherming geen overbodige luxe. Kinderen zijn wild, speels en gaan niet altijd even voorzichtig om met een duur apparaat. Met een bestaande hoes of  door een eigen hoes te maken en deze te versieren met persoonlijke foto’s, prints en teksten, bescherm jij je Lenovo Tab E10 tegen valschade en maak je van je nieuwe aanwinst een echte eyecatcher.

Naast tablethoezen bieden we bij B2CTelecom ook screenprotectors en tabletladers. Alles om jouw Lenovo Tab E10 zo goed mogelijk uit te rusten met de beste accessoires.

Een goedkope hoes voor je Lenovo Tab E10 | B2CTelecom helpt je graag verder

Voor wie denkt dat het ontwerpen van je eigen tablethoes een moeilijke klus wordt, heeft het mis. De digitale experts van B2CTelecom hebben een speciale Phone Case Designer tool ontwikkeld waarmee jij binnen een handomdraai zelf een hoes kunt maken. Wil je iets meer uitleg? Bekijk dan eens dit instructiefilmpje. Hierin laten we stap voor stap zien hoe het ontwerpproces in z’n werk gaat. Omdat bij B2CTelecom alles onder dak wordt geregeld, kunnen we de kosten voor jou zo laag mogelijk houden.

Heb jij besloten om je eigen hoes te ontwerpen, zorg er dan voor dat je scherpe foto’s kiest met een hoge resolutie. Op deze manier wordt het uiteindelijke resultaat alleen maar mooier. Heb je zelf geen tablet maar vind je het wel leuk om een hoes te maken, geef er dan een cadeau aan je moeder, vader, zus of vriendin. Met een gepersonaliseerd cadeau heb je gegarandeerd succes!