Welke soorten hoesjes zijn er?

Telefoonhoesjes zijn er in vele soorten en maten. Hieronder bespreken we de 3 populairste typen GSM hoesjes, die we bij B2C Telecom kunnen voorzien van vrijwel elk gewenst design.

1). Bookcase hoesje: handig voor je pasjes en briefgeld

Een van de meest gekozen soorten telefoonhoesjes is zonder twijfel de bookcase. Dit hoesje staat ook wel bekend als bookcover of boekhoesje en dankt zijn naam aan de wijze waarop het je smartphone beschermt. Een boekhoesje valt om je toestel zoals een kaft om een boek en beschermt daarmee de zijkanten, voorkant én achterkant.

Aan de binnenzijde van de voorflap biedt een bookcase ook nog eens handige vakjes voor pasjes en briefgeld. Zo heb jij je belangrijkste spullen net als je telefoon altijd bij je. Een nadeel van een bookcover is dat deze je telefoon iets groter maakt. Ook is dit type GSM hoesje niet geschikt als je de originele uitstraling van je smartphone zoveel mogelijk wilt behouden.

2). Standcase hoesje: ideaal voor medialiefhebbers

De standcase is net als de book case een zeer populair type hoesje. Dat heeft vooral te maken met een specifieke functionaliteit: een stand case laat zich horizontaal neerzetten op vrijwel elk vlak oppervlak. Hierdoor kun jij je telefoon voor je op tafel zetten en genieten van de leukste films en series, terwijl jij je handen vrij houdt en vervelende vingerkrampen vermijdt.

Een standcase is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook als je bijvoorbeeld regelmatig onderweg bent en in de bus of trein de tijd op een leuke manier wilt doden. Net als een bookcase omsluit een stand case je toestel helemaal, waardoor je verzekerd bent van optimale bescherming. Aan dit hoesje kun je je dan ook nooit een buil vallen.

3). TPU siliconen hoesje: minimalistisch design, maximale bescherming

Een tijdloze klassieker onder de telefoonhoesjes is natuurlijk een TPU siliconen hoesje. Dit type GSM hoesje wordt ook wel een back cover of back case genoemd, omdat het alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone beschermt. Hierdoor blijft de originele uitstraling van je toestel optimaal behouden, zeker als de TPU case ook nog eens transparant is.

TPU siliconen hoesjes zijn er in diverse varianten, waaronder een grip case en anti-shock case. Hiermee kun jij je dure telefoon extra bescherming bieden als je weet dat deze makkelijk uit je vingers of van de bank glijdt. Gebruik een TPU cover natuurlijk wel altijd in combinatie met een screenprotector om ook het scherm van je smartphone te beschermen.

Conclusie: welk hoesje moet ik kiezen?

Welk telefoonhoesje het meest geschikt is voor jou, hangt helemaal af van je telefoon en wensen. Je maakt de keuze hoe dan ook vooral op basis van de functionaliteit, want de designmogelijkheden voor elk telefoonhoesje zijn bij B2C Telecom eindeloos. Zo zijn alle soorten hoesjes beschikbaar in tal van trendy kant-en-klare ontwerpen, zodat je hoesje altijd de gewenste stijl heeft. Van Samsung en iPhone hoesjes tot aan Oppo hoesjes, hoesjes voor Google toestellen, Honor, Motorola, Xiaomi en meer; we hebben voor vele merken en modellen telefoons een uitgebreid assortiment aan boek, stand en TPU hoesjes met vast design die je zo bestelt. Ook hoesjes met koord behoren tot de mogelijkheden. 

Bovendien kun je jouw bookcase, standcase of TPU siliconen hoesje bij B2C Telecom ook nog eens helemaal zelf ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een eigen foto toe en afbeeldingen, teksten, clip art, patronen, special fx en nog veel meer. Welk type hoesje je ook kiest; bij ons ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit en origineel ontwerp! Bovendien kun je dankzij ons ruime aanbod telefoonhoesjes, hoesjes ontwerpen voor zowel oudere modellen als de nieuwste modellen telefoons. Zo behoort bijvoorbeeld een telefoonhoes voor de iPhone 14 ontwerpen tot de mogelijkheden, maar kun je bij ons ook een Samsung S23 hoesje zelf ontwerpen. Bezoek onze speciale pagina voor het ontwerpen van een telefoonhoesje met foto, selecteer jouw merk en model telefoon en ontwerp in no-time jouw ideale telefoonhoesje.

Relevante blogs