Nieuw in het assortiment: stevige back cover met zwarte randen

Bij B2C Telecom introduceren we geregeld nieuwe hoesjes om in te spelen op de wensen van onze klanten. Deze week in de spotlight: onze nieuwe backcover van hard plastic en soft TPU.

Back cover

De nieuwe back cover in het assortiment van B2C Telecom is een strak en beschermend telefoonhoesje zonder al te veel poespas. In tegenstelling tot een boekhoesje of standcase omsluit deze cover je telefoon alleen aan de zij- en achterkanten, waardoor het formaat minimaal blijft en er aan de uitstraling en handzaamheid van je toestel niets wordt ingeboet.

Ondanks de minimalistische look biedt dit hoesje dankzij de harde plastic achterkant maximale bescherming tegen schade door stoten, krassen of vallen. Dit bespaart jou een dure reparatie en zorgt ervoor dat je telefoon er zelfs na jarenlang gebruik nog als nieuw uitziet. Ook met de levensduur van de back cover zit het door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen namelijk wel goed.

Belangrijk is wel om dit telefoonhoesje liefst in combinatie met een screenprotector te gebruiken. Bij een back cover blijft de voorzijde van je toestel immers onbeschermd, waardoor de kans op valschade weliswaar nihil is maar een sleutelbos in bijvoorbeeld je broekzak nog steeds gemene krassen op het scherm kan maken. Een screenprotector is dan ook sterk aan te bevelen.

Zachte randen voor een fijne feel

Zo hard als het plastic waarmee de achterkant van de back cover is gemaakt, zo zacht zijn de randen van hoogwaardig soft TPU. Dit zorgt niet alleen voor een optimale grip op je toestel in het dagelijks gebruik, maar ook voor een fijne feel en minder pijnlijke vingers bij urenlang intensief gebruik van je telefoon. Deze mix van een hardcase en een TPU hoesje biedt dan ook het beste in zowel bescherming als comfort.

Een interessant detail op het gebied van design is dat de soft TPU randen van de back cover op veler verzoek van onze klanten zwart blijven na bedrukking. Dit zorgt ervoor dat de opdruk niet doorloopt over de randen en de hele bedrukking aan de achterkant dus altijd goed zichtbaar blijft. Zo kun je bijvoorbeeld ook je eigen back cover met zwarte randen ontwerpen.

De ideale back cover voor stevige bescherming

Deze nieuwe back cover in het assortiment van B2C Telecom combineert een simpel en minimaal design met stevige en langdurige bescherming. Net als bij onze andere hoesjes ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor je telefoon tot in lengte van jaren goed beschermd is en de bedrukking zijn kleur en detailniveau optimaal behoudt.

Vanzelfsprekend bevat de back cover de nodige uitsparingen op alle juiste plekken, waardoor je met gemak alle knoppen en poorten kunt bedienen van jouw specifieke telefoon. Kortom: ben je op zoek naar een simpele en betaalbare, maar toch stevige en fraaie bescherming van je toestel? Bestel dan nu de nieuwe back cover en ervaar zelf de unieke voordelen van dit hoesje! Je vindt de back cover op onze productpagina van jouw favoriete toestel.

Relevante blogs