Screenprotectors

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
475 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
1 2 ... 30

Glazen screenprotectors van B2C Telecom beschermen smartphones

De smartphone is voor de meeste mensen een onmisbare schakel geworden in het dagelijks bestaan. Dus is het belangrijk deze gadget zo goed mogelijk te beschermen. Vooral het scherm is zeer kwetsbaar. Daarom is het zeer verstandig om te investeren in een screenprotector. Of het nu een Samsung, iPhone, Wiko, Huawei of HTC betreft, B2C Telecom heeft screenprotectors in huis die touchscreens beschermen tegen de meest uiteenlopende invloeden van buitenaf.

Investeren in een screenprotector werpt zeker zijn vruchten af. Er hoeft maar een klein bedrag neergelegd te worden voor een goede screenprotector. Je verdient je geld dus dubbel en dwars terug met een screenprotector, in samenspel met het leuke hoesje. Bij B2C Telecom zijn de mogelijkheden legio.

Touchscreen minder kwetsbaar met screenprotector

De technologie van een touchscreen is zeer geavanceerd. De techniek is alleen maar geavanceerder geworden in de loop der jaren en de schermen worden steeds groter. Dit maakt het scherm van de smartphone dus tegelijkertijd kwetsbaarder. Daarom zijn hoesjes en screenprotectors bepaald geen overbodige luxe. Op onze website kun je zeer overzichtelijk een keuze kunnen maken die het best bij je past.

Het scherm loopt vrij gemakkelijk krassen op. Deze kunnen al op de eerste dag van aankoop van de smartphone de kop op steken. Stop je bijvoorbeeld de iPhone of Samsung in de broekzak, dan is de kans groot dat zich daar ook sleutels, geld en andere spullen bevinden. Zonder dat men er erg in heeft schuurt het scherm langs deze spullen en zijn de eerste krassen een feit. Aangezien de aankoop van een smartphone een prijzige aangelegenheid is, zou dat zonde zijn.

Last van krassen op het scherm? Niet met een screenprotector

Dit soort ongemakken kan voorkomen worden met een screenprotector. Vooral bij een TPU case is deze zeer handig. Een TPU case beschermt namelijk hoofdzakelijk de voorkant en de zijkanten van de smartphone (hoewel de ophogingen in het TPU hoesje ook het scherm van de smartphone van dienst zijn). Het grote voordeel van een TPU case is dat deze makkelijk in iedere broekzak past. Maar ook bij de aankoop van andere hoesjes zoals stand cases, design hoesjes en boek- en fliphoesjes zijn screenprotectors absoluut van toegevoegde waarde.

Screenprotectors van folie en glas

Er zijn screenprotectors van folie en screenprotectors van glas. De glazen uitvoeringen beschermen het best tegen barsten, terwijl de uitvoeringen van folie krassen, vuil en vlekken geen enkele kans geven. Alle screenprotectors zijn vrij simpel op het scherm aan te brengen. Bij problemen bieden bovendien verschillende handleidingen op onze website uitkomst. Goedkope hoesjes en goedkope screenprotectors aanschaffen op de website van B2C Telecom is een zeer verstandige zet.