Wanneer komt de Samsung Galaxy S10 uit?

Op het gebied van smartphones staan de fabrikanten Apple en Samsung eenzaam aan de top.

Vermoedelijke release datum van de Galaxy S10

De Galaxy S10 is een nieuw exemplaar in de reeks toptoestellen uit de S-serie van Samsung. Het nieuwe paradepaardje komt zowel in een reguliere variant (S10) als een extra grote en luxe variant (de S10+ ofwel S10 Plus). Maar er is één vraag die op ieders lippen brandt: wanneer komt deze telefoon precies op de markt?

Alle voortekenen wijzen momenteel op een release rond maart 2019. Zeker is dat Samsung er alles aan doet om het toestel nog in het eerste kwartaal van het komende jaar te lanceren. De officiële presentatie van de smartphone zal naar verwachting plaatsvinden op een eigen Samsung-event in februari nog voor het Mobile World Congress 2019.

Wat zijn de specs van de Galaxy S10?

Tijdens de officiële presentatie zal Samsung bekendmaken wat de precieze specificaties zijn van het nieuwe mobiele vlaggenschip. Alvast vooruitlopend op deze bekendmaking kunnen we op basis van de laatste geruchten over de specs speculeren. Opvallend maar hardnekkig is bijvoorbeeld het gerecht dat de Galaxy S10 een uniek design zal krijgen zonder notch.

Mocht Samsung hier daadwerkelijk in slagen, dan is het de eerste fabrikant die zaken als een frontcamera en speakers in een randloos design heeft weten te verwerken. Ook de overige specs maken indruk: de S10 krijgt naar verluidt een ultrasone vingerafdrukscanner in het scherm, 3D-gebaseerde gezichtsherkenning en een hogeresolutiecamera aan de achterzijde.

Op het gebied van smartphones staan de fabrikanten Apple en Samsung eenzaam aan de top. Misschien niet meer puur op basis van verkoopaantallen, maar nog altijd op het gebied van innovatie. Veel telefoonliefhebbers kijken daarom nu alweer reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe Samsung Galaxy S10. Wij vertellen je over de vermoedelijke release datum, specs en prijs.

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S10?

De S10+ doet hier bovendien nog een schepje bovenop. Volgens de geruchten krijgt dit toestel maar liefst 3 camera’s aan de achterzijde. Daarnaast is de Plus-versie traditioneel wat groter met een vermoedelijk schermformaat van 6,2 inch ten opzichte van de 5,8 inch in de reguliere versie. Ook het prijskaartje ligt naar verwachting hoger: circa 1000 euro ten opzichte van 850 euro.

Nu je meer weet over de vermoedelijke release datum, specs en prijs van de Samsung Galasy S10, kun je beter inschatten of dit toestel wat voor jou is. Is dat het geval? Hou dan de website van B2C Telecom in de gaten. Rond de release van de S10 en S10+ vind je op onze website zoals gewoonlijk als eerste de mooiste hoesjes voor jouw fonkelnieuwe toestel. Tot die tijd houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Relevante blogs