Samsung Galaxy S20: grote accu voor grootse prestaties

Soms zijn er van die telefoons waarbij je eigenlijk niet op de release kunt wachten. De Samsung Galaxy S20 is zo’n telefoon, maar zijn die hoge verwachtingen terecht?

Wanneer is de release van de Galaxy S20 in Nederland?

De S20 verschijnt zoals we inmiddels gewend zijn van de Galaxy-serie in 3 modellen. Ondanks dat deze toestellen de opvolger zijn van de populaire S10, S10 Plus en S10e, slaat Samsung in de nummering een aantal stappen over en noemt het de nieuwe serie de S20 in plaats van S11. De exacte namen worden waarschijnlijk de S20, S20 Plus en S20 Ultra.

Vanaf 11 februari weten we dit zeker, want dan vindt het launchevent plaats waarin de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant de toestellen officieel presenteert voor het oog van de hele wereld.

Gefluisterd wordt dat de definitieve release in Nederland op 13 maart ligt; vanaf dan liggen de eerste toestellen hier in de winkel. Het wordt dus tijd om je alvast te oriënteren op een geschikt telefoonhoesje voor een van deze hagelnieuwe toestellen (of het natuurlijk zelf te ontwerpen!).

Wat zijn de verschillen in specs binnen de S20-serie?

De Galaxy S-serie is traditioneel het paradepaardje van Samsung en dat komt elk jaar weer tot uiting in indrukwekkende specificaties. Ook de S20 stelt op dit vlak waarschijnlijk niet teleur, want volgens de geruchten zijn alle 3 de toestellen (de S20, S20 Plus én S20 Ultra) voorzien van 4 of 5 camera’s, waarmee ze in maar liefst 8K kunnen filmen! Ook zijn de smartphones standaard 5G ready.

Verschillen in specs zijn er natuurlijk ook. Met een batterij van respectievelijk 4000, 4500 en 5000 mAh krijgen deze telefoons de grootste accu die Samsung ooit in de Galaxy S-serie inbouwde. Dat is ook nodig om de gebruiksduur van de telefoon hoog te houden bij de enorm hoge (maar zéér prettige) 120Hz refresh rate van het scherm. Scrollen gaat hierdoor soepeler dan ooit!

Een ander verschil is zoals gewoonlijk het formaat en de beschikbare opslagruimte op alle telefoons. Beide aspecten nemen toe vanaf het instapmodel van de S20 tot het flink uit de kluiten gewassen S20 Ultra model.

Samsung Galaxy S20: bespaar kosten op je telefoonhoesje

Het verschil in specs binnen de Galaxy S20-serie betekent natuurlijk ook een verschil in kosten. Die zijn misschien even slikken: circa € 900 voor de gewone S20, € 1100 voor de S20 Plus en € 1300 voor de S20 Ultra. Maar, zo zijn wij de eerste om toe te geven: voor dat geld krijg je wel wat. Met een topmodel als de S20 weet je zeker dat je tot in lengte van jaren goed zit met je telefoon.

Toch is het lekker als je hier en daar wat kosten kunt besparen. De eerste stap is natuurlijk om die dure Samsung-smartphone meteen na aankoop te beschermen met een goed hoesje. Zo bespaar je de kosten voor een onnodige reparatie en geef je jouw nieuwe telefoon ook nog eens een unieke uitstraling.

Bovendien is zo’n telefoonhoesje bij B2C Telecom heel voordelig. Wij bieden hoesjes voor de Samsung Galaxy S20 aan in vele soorten en maten en je kunt ze zelfs helemaal zelf ontwerpen! Eén ding kunnen we je in elk geval alvast beloven: zodra de S20 in de winkel ligt in Nederland, kun je bij ons tal van passende hoesjes bestellen. We houden je op de hoogte!

Relevante blogs