Hoesje voor iPhone X: geen luxe maar noodzaak

De iPhone heeft in 2017 haar tienjarig jubileum gevierd. Het perfecte moment om een waanzinnige gadget op de markt te brengen, moet Apple topman Tim Cook gedacht hebben. En zo geschiedde. 

Die laatste vraag is een beetje sarcastisch bedoeld. Want wat een gigantisch bedrag voor een telefoon! Toch zweren vele Apple fans bij iPhones en zullen waarschijnlijk gebruikers aan de bovenkant van de markt niet zo wakker liggen van deze aanschafprijs. Aan de andere kant zullen klanten van bijvoorbeeld Huawei, LG of Motorola nauwelijks kunnen geloven dat er mensen zijn die meer dan duizend euro voor een smartphone neerleggen. Wij bij B2C Telecom kunnen het op onze beurt niet voorstellen dat er mensen zijn die de iPhone X gebruiken zonder hoesje.

Bescherm geweldige specificaties met telefoonhoesje

Met een beschermend telefoonhoesje ben je ervan verzekerd dat je voor lange tijd kunt blijven genieten van de uitzonderlijke specificaties van de iPhone X. Je spreekt de naam overigens uit als iPhone 10, refererend aan het tienjarig jubileum. Het eerste dat opvalt aan het toestel, is het ontwerp.

De iPhone X heeft een virtuele homeknop, die onderdeel uitmaakt van het scherm. Voor het eerst in tien jaar ontbreekt de fysieke homeknop. Hierdoor is het scherm met 5,8 inch groter dan ooit en zijn de randen nagenoeg verdwenen. Een stijlbreuk voor Apple, dat meegaat in de trend: steeds meer smartphones bestaan volledig uit scherm.

 

Apple en Samsung verenigen krachten

Saillant detail: om dit mogelijk te maken heeft Apple wel aan moeten kloppen bij concurrent Samsung. De rivaal uit Zuid-Korea is gespecialiseerd in het nieuwe soort oled schermen. Het schitterende iPhone X scherm levert natuurgetrouwe kleuren, diepe zwarttinten, hoge helderheid en grotere contrasten op. Dit zijn voordelen die je natuurlijk optimaal wil blijven benutten. Voor langere tijd. Daarom is het ook volkomen logisch dat je de iPhone X voorziet van een smartphone hoesje.

Met een design hoesje of een stand case komt dit oled scherm (de tijd van LCD is voorbij) nooit vrij te liggen en kunnen scherpe voorwerpen als sleutels geen schade aanrichten. Ben je een creatief type, probeer dan eens zelf een iPhone X hoesje te maken. Breng voor de zekerheid een extra screenprotector aan, zouden we willen adviseren. Dan kan er zeker niets meer misgaan.

Ondanks de grootte van het scherm heeft Apple de afmetingen van het toestelformaat bescheiden kunnen houden. Dit vinden we een puike prestatie. Helemaal omdat fanatieke Apple gebruikers vaak het compacte formaat van de iPhone roemen en niet opgezadeld willen worden met een forse smartphone. Het is in elk geval een voordeel dat de iPhone X hoesjes geen negatieve invloed hebben op het gebruiksgemak van het toestel. Ze zijn immers op maat gemaakt.

 

Prijs iPhone X hoog, hoesjes goedkoop

De iPhone X heeft nog tal van andere opvallende features. Zo is het toptoestel draadloos op te laden en heeft de X aan de voorzijde een 3D-camera. Die camera maakt het mogelijk veilig te ontgrendelen via gezichtsherkenning. Je gezicht is dus voortaan je nieuwe wachtwoord. Wij vragen ons wel hardop af hoever Apple nog kan gaan met het opvoeren van de prijzen voor iPhones. Gelukkig weet je 1 ding zeker: bij ons blijven de smartphone hoesjes goedkoop!

B2C Telecom heeft een zeer fraai en uitgebreid assortiment iPhone X hoesjes. Je kunt gaan voor boek- en fliphoesjes, stand cases of design hoesjes. Voor vragen kun je altijd bellen (040-2846566) of mailen (info@b2ctelecom.nl). Ons aanbod smartphone hoesjes wordt continue aangevuld. Houd dus onze website goed in de gaten!

 

Relevante blogs