Apple iPhone X telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone X.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1.464 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 92

Maak jouw Apple iPhone X compleet met een schitterend hoesje

De Apple iPhone X is een ongelofelijk mooi toestel, met onder meer een oledscherm dat bijna de hele voorkant beslaat. De glazen achterkant vloeit mooi over op de metalen zijkant. Dit kostbare toestel van om en nabij de 1000 euro bescherm je natuurlijk met een iPhone X hoesje van B2C Telecom. We hebben design hoesjes, stand cases, TPU cases, boekhoesjes en fliphoesjes, die er net als de iPhone X geweldig uitzien. Bovendien kun je ook nog eens zelf een Apple iPhone X hoesje ontwerpen, met eigen foto’s, teksten en een bedrijfslogo.

De iPhone X heeft een groot scherm, een compacte behuizing én een dubbele camera en is een lust voor het oog. Met onze iPhone hoesjes voorkom je schade aan het opvallende en hoogwaardige design. Harde en scherpe voorwerpen in je broekzak kunnen geen schade aanrichten dankzij een goedkoop smartphone hoesje. Als eerste willen we je wijzen op onze Apple iPhone X design hoesjes. We hebben TPU hoesjes en boekhoesjes omgetoverd tot echte eyecatchers, in verschillende designs en voor ieder wat wils. Een TPU hoesje zorgt ervoor dat jouw telefoon goed is beschermd, vooral aan de zijkanten en de achterkant. Als je Apple iPhone X op de grond valt, dan raakt het scherm door de opstaande randen niet direct de grond.

Jouw iPhone X kan gewoon niet zonder de bescherming van een leuk hoesje

Hoewel de iPhone X stevig aanvoelt, heeft de keuze voor glas aan beide kanten tot gevolg dat de telefoon kwetsbaar is. Dus doe je er zeer verstandig aan een leuk telefoonhoesje te nemen. We hebben designs ook op boekhoesjes gezet. De magnetische sluiting aan de buitenkant zorgt ervoor dat het hoesje altijd goed dicht zit en met één vingerbeweging is te openen. De flexibele plastic case zorgt voor een stevige rand rondom je telefoon, waardoor valschade in de meeste situaties wordt voorkomen. Een stand case heeft de magnetische sluiting aan de binnenkant zitten en is een variant op een boekhoesje. Het heeft ook een speciale standaard. Ook bieden we de mogelijkheid om zelf een unieke iPhone X case te ontwerpen. Met ons PCD-programma krijg je het voor elkaar om jouw naam of een logo op het hoesje te zetten. Doe je dit met een TPU case, dan is het zeker ook verstandig een screenprotector te gebruiken.