Apple iPhone X telefoonhoesje maken

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone X.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken
2 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken

Maak zelf leuk iPhone X hoesje bij B2C Telecom

De Apple iPhone X is schitterend, maar je betaalt er wel de hoofdprijs voor. Vandaar dat een beschermend hoesje nemen een juiste keus is. Onze iPhone X hoesjes zijn bijna net zo schitterend als de smartphone zelf. Je kunt echter ook voor een uniek hoesje gaan. Bij B2C Telecom kun je zelf een iPhone X hoesje maken. Jouw leukste foto’s en teksten kun je met onze unieke Phone Case Designer zelf op een telefoonhoesje zetten.

De iPhone X is een baanbrekend toestel van Apple. De telefoon heeft een voorkant vullend scherm, de zijkanten zijn van metaal en sluiten nauw aan op de glazen voor- en achterkant. Door het glazen design is dit toptoestel wel vatbaar voor schade. Je doet er dus zeer verstandig aan een beschermend smartphone hoesje te nemen van B2C Telecom. Op een flexibel TPU hoesje of een praktisch boekhoesje zet je zelf unieke teksten en foto’s.

Zelf iPhone X hoesje maken met foto

We hebben een grafisch designer in huis, die zelf ontwerpen maakt voor de iPhone X. Onze iPhone X design hoesjes zijn door hem gemaakt. Het kan zijn dat jij geen genoegen neemt met deze hoesjes of moeite hebt een keuze te maken uit het ruime assortiment telefoonhoesjes. Het kan ook dat je een gepersonaliseerd hoesje wenst, met eigen afbeeldingen en teksten. Grijp dan je kans op onze website en start met het ontwerpen van je eigen iPhone X hoesje.

Met onze unieke Phone Case Designer is het maken van een eigen iPhone hoesje zeer makkelijk en leuk om te doen. Je kunt met het PCD-programma tien foto’s uploaden en gebruiken voor je Apple hoesje. Op die manier krijgt de Apple iPhone X een unieke aanblik. Het schitterende oledscherm is dan lang niet meer het enige dat opvalt aan de iPhone X.

Luxe aanblik met unieke hoesjes B2C Telecom

De Apple hoesjes van B2C telecom zijn net als de iPhone X ware kunststukjes. Ze zijn gemaakt van zeer sterke materialen en het design is een lust voor het oog. Je krijgt niet te maken met reparatiekosten als de iPhone X een val op de grond maakt. De iPhone X kan ook een screenprotector goed gebruiken. Het schitterende scherm van de iPhone X heeft de bescherming nodig van een Apple iPhone X screenprotector.

B2C Telecom biedt kwaliteit  

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews