Zo maak jij een telefoonhoesje met vakantiefoto

Op vakantie beleef je de meest speciale momenten. Bij B2C Telecom maak je in een handomdraai een telefoonhoesje van je vakantiefoto’s om je kostbaarste herinneringen altijd bij je te dragen!

Waarom een GSM hoesje met vakantiefoto?

Op het moment van schrijven is het alweer hartje zomer en zijn veel mensen in binnen- of buitenland aan het genieten van hun welverdiende vakantie. Deze periode van ontspanning en samenzijn zorgt voor tal van onvergetelijke momenten. En in een tijd waarin we onze smartphone met camerafunctie altijd bij ons hebben, levert het ook gegarandeerd tientallen prachtige vakantiefoto’s op.

Van sommige van deze foto’s krijg je simpelweg nooit genoeg. Denk alleen al aan die fantastische gezinsfoto tijdens die safaritrip of die hilarische foto van je kinderen tijdens dat pretparkbezoek. Hoe leuk is het wel niet om zo’n foto altijd bij je te dragen op het hoesje van de telefoon waarmee je de foto misschien wel hebt gemaakt?

Welke hoesjes kan ik ontwerpen met vakantiefoto?

Bij B2C Telecom ontwerp je in een handomdraai een uniek telefoonhoesje met jouw favoriete vakantiefoto of misschien zelfs wel meerdere vakantiefoto’s. Je kunt je foto bijvoorbeeld in hoogwaardige kwaliteit laten drukken op een TPU siliconen hoesje, wat jouw toestel aan de achter- en zijkanten omsluit en zo ook nog eens goed beschermt tegen schade door stoten of vallen.

Nog meer bescherming én ruimte voor je foto’s bieden een boekhoesje of standcase. Beide hoesjes omsluiten je toestel volledig (zoals de kaft van een boek), terwijl het ene handige vakjes voor pasjes en briefgeld biedt en het andere een handige standaard. Kortom: wat voor hoesje je ook zoekt, bij B2C Telecom kun je het altijd naar eigen wens ontwerpen met je favoriete vakantiefoto!

Wat zijn de ontwerpopties voor mijn hoesje?

Bij het ontwerpen van je hoesje heb je de keuze uit eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je zelf een indeling kiezen voor het ontwerp en hier naar hartenlust foto’s aan toevoegen. Maak de foto’s zo groot of klein als je wilt en sleep ze naar het deel van het hoesje waar je ze wilt zien. In slechts enkele minuten maak je zo je gedroomde telefoonhoesje!

Hier blijft het niet bij, want naast foto’s kun je ook allerlei andere afbeeldingen, tekst, clip art, patronen en special fx toevoegen. Van Dieren tot Reizen en van Bloemen & Planten tot Abstract; alle designs in onze uitgebreide ontwerpbibliotheek staan volledig tot jouw beschikking. Je kunt zelfs een glossy effect toevoegen om je GSM hoesje met vakantiefoto een nóg luxere uitstraling te geven!

Kun jij niet wachten om je telefoonhoesje met vakantiefoto te ontwerpen? Een telefoonhoesje maken kan eenvoudig via onze Phone Case Designer. Ontwerp het hoesje van je dromen en plaats direct je bestelling. Bij B2C Telecom profiteer je van een voordelige prijs én een snelle verzending, zoals je kunt lezen in duizenden positieve reviews van andere klanten.

Relevante blogs