Zo maak je zelf een telefoonhoesje voor je iPhone 7

De Apple iPhone 7 is een waanzinnig populaire smartphone en steeds meer mensen hebben dit toestel dan ook in hun bezit. Er is echter één nadeel: al deze iPhones zien er op de kleur na volledig hetzelfde uit. Jammer, want het liefst heb jij natuurlijk een unieke telefoon waar je mee gezien kunt worden.

Gelukkig is er voor dit probleem een makkelijke oplossing, want bij B2C Telecom kun je kiezen uit een breed aanbod unieke design hoesjes voor telefoons zoals de iPhone 7. Zo tover jij je smartphone in een handomdraai om tot een ware blikvanger. En is een hoesje met een speciaal ontwerp jou nog niet origineel genoeg? Dan maak je jouw telefoon case op onze website gewoon helemaal zelf!

Telefoonhoesje: ideale bescherming van je dure Apple telefoon

Een telefoonhoesje gebruiken voor je iPhone is niet alleen vanwege esthetische redenen een goed idee, maar zorgt ook nog eens voor een effectieve bescherming van je smartphone. Bijna iedereen heeft zijn telefoon wel eens laten vallen en weet dat dit tot kostbare schermbreuken of andere onherstelbare schade leidt.

Een hoesje beschermt jouw iPhone 7 tegen schade bij dergelijke ongevallen en verlengt de levensduur van jouw dure toestel hiermee aanzienlijk. Maar wist je dat een hoesje daarnaast ook de nodige praktische voordelen kan bieden? In onze categorie design hoesjes vind je diverse modellen die extra opbergruimte bieden voor zaken zoals pasjes en contant geld. Wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld nog even snel naar de winkel wilt.

Gebruik jij je telefoon daarnaast wel eens om films of series te kijken? Dan leidt het vasthouden van het apparaat na verloop van tijd onvermijdelijk tot kramp in je hand. Sommige van onze design hoesjes voor de iPhone 7 bevatten daarom een handige standaard, zodat jij op je gemak kunt genieten van je serie zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

Ontwerp zelf het hoesje van je iPhone 7

Hoewel onze design hoesjes qua ontwerp voor ieder wat wils bieden, kan het natuurlijk zijn dat je een cover wilt die nét even anders is. In dat geval is het zelf ontwerpen van je telefoon case een uitstekend idee. Gebruik bijvoorbeeld een foto van je geliefde, bedrijfslogo, huisdier of een gedenkwaardige vakantie om je hoesje van een unieke uitstraling te voorzien.

Zelf een telefoonhoesje maken voor je iPhone 7 is ook nog eens bijzonder eenvoudig, want op onze website doe je dit al in enkele simpele stappen. Upload eerst de gewenste afbeelding en voeg daarna extra zaken toe zoals clipart of optionele tekst. Klaar? Dan kun je jouw zelf ontworpen telefoon case met één muisklik bestellen.

Heb je vragen over het maken van je telefoonhoesje of wil je meer weten over een van onze producten? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. Neem direct contact op via info@b2ctelecom.nl of bel naar 040-2846566.

Relevante blogs