Samsung Galaxy Z Flip 5: de geruchten

Samsung lijkt opnieuw de grenzen te gaan verleggen met de Samsung Galaxy Z Flip 5. Lees in dit artikel alles over het laatste nieuws en geruchten.

Samsung Galaxy Z Flip 5: wat wordt de release date? 

In de wereld van smartphones is Samsung altijd een prominente speler. Rondom de langverwachte Samsung Galaxy Z Flip 5 draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Zo lijkt de release datum inmiddels al bekend. Ingewijden verwachten dat het toestel net als zijn voorgangers op de tweede woensdag van augustus wordt gelanceerd.

Het scherm van de Samsung Galaxy Z Flip 5

Met zijn opvouwbare ontwerp en compacte clamshell-stijl belooft de Galaxy Z Flip 5 een ware blikvanger te worden. Een 6,7-inch dynamisch AMOLED-scherm staat garant voor een adembenemende kijkervaring met levendige kleuren en scherpe details. Met een verversingssnelheid van 120 Hz zien animaties en scrollen er bijzonder vloeiend uit.

Uniek aan de Galaxy Z Flip 5 is het tweede scherm van 3,3 inch aan de buitenkant van het toestel. Dit extra scherm is bijna twee keer zo groot als bij de Flip 4 en daarmee bij uitstek geschikt voor weergave van notificaties en widgets. Ook kun je het zeer goed gebruiken voor het maken van selfies, door de vouwbare toestel Flip 5 rechtop voor je neer te zetten.

Rekenkracht en camera

Onder de motorkap van de Galaxy Z Flip 5 vinden we de krachtige Snapdragon 888-processor, die zorgt voor vlotte prestaties en snelle multitasking. Met 8 GB RAM-geheugen en de keuze uit 128GB, 256GB en 512GB opslag hoef je nooit ruimte tekort te komen voor je apps, games, foto’s en video’s.

Voor fotografie-enthousiastelingen is de Galaxy Z Flip 5 uitgerust met een indrukwekkende dubbele camera aan de achterzijde. Met een 12-megapixel hoofdcamera en 12-megapixel ultragroothoeklens leg je moeiteloos prachtige foto's vast. Of het nu gaat om adembenemende landschappen of close-up portretten; de Galaxy Z Flip 5 kan het allemaal.

Samsung Galaxy Z Flip 5: de verwachte prijs 

De Galaxy Z Flip 4 had bij introductie een adviesprijs van € 1.099. Prijsexperts verwachten dat Samsung dit jaar minimaal dezelfde of een vergelijkbare prijs zal aanhouden voor de Galaxy Z Flip 5. Door gestegen prijzen voor smartphonefabrikanten en bij leveranciers is het niet aannemelijk dat het toestel goedkoper zal worden dan zijn voorganger.

Welke kleuren krijgt de Samsung Galaxy Z Flip 5? 

Over de kleuren van de Samsung Galaxy Z Flip 5 bestaat momenteel nog veel onduidelijkheid. Sommige ingewijden voorspellen vertrouwde kleuren zoals grijs, lichtroze, lichtgroen en beige, terwijl andere bronnen spreken van groen, geel, platinum en blauw. Het is dus afwachten welke van deze geruchten waarheid worden.

Hoesje kopen voor de Samsung Galaxy Z Flip 5

Met een verwachte prijs van € 1.099 is de Samsung Galaxy Z Flip 5 een smartphone die je goed wilt beschermen. Dat doe je met een kwalitatief hoogwaardig hoesje van B2C Telecom. Houd onze website de komende tijd goed in de gaten, want voorafgaand aan de release in augustus zul je bij ons op tijd je telefoonhoesje voor de Flip 5 kunnen bestellen.

Relevante blogs