Samsung Galaxy S8: nieuwe standaard voor smartphones

De Galaxy S8 is het nieuwste paradepaardje uit de wereldwijd vermaarde stal van Samsung. 

Fraaie behuizing met contrastrijk scherm

Op het eerste gezicht lijken we het antwoord op bovenstaande vraag met een volmondig ‘ja’ te kunnen beantwoorden. De specs van het nieuwe toestel zijn namelijk indrukwekkend. Het contrastrijke Super AMOLED-scherm met zijn subtiele bolling, de uitermate snelle processor en werkgeheugen en de vloeiende gezichtsontgrendeling; het zijn slechts enkele voorbeelden van specificaties waarmee de Samsung Galaxy S8 zich moeiteloos weet te onderscheiden.

Aanvankelijk is het vooral de behuizing van de telefoon die in het oog springt. Samsung heeft namelijk gekozen voor een fraai design met minimale bezels. Hierdoor geniet je als gebruiker van een optimaal schermoppervlak en wordt er nauwelijks ruimte verspild aan randen rondom het toestel. Het scherm is daarnaast licht gebold en ligt door zijn unieke vorm zeer prettig in de hand. Volgens experts zet de Galaxy S8 hiermee weer een nieuwe designstandaard voor mobiele telefoons.

 

Garantie voor topprestaties op alle vlakken

Een mooi ontwerp is natuurlijk leuk, maar minstens zo belangrijk zijn de prestaties. En ook op dat gebied stelt de Samsung Galaxy S8 allesbehalve teleur. Met 4GB werkgeheugen en de razendsnelle Exynos 8895-chipset worden apps op de smartphone in een handomdraai ingeladen. Wil je bovendien de nieuwste mobiele games spelen? Geen probleem, want het toestel is krachtig genoeg om zelfs de zwaarste spellen vloeiend te draaien.

Een mooi scherm en snelle processor; het zijn factoren die in menig mobiele telefoon leiden tot een torenhoog batterijgebruik. De Galaxy S8 vormt hierop een positieve uitzondering, want zelfs met een relatief kleine accu weet het toestel van Samsung een prima werkduur neer te zetten. De tijden dat je continu moest zoeken naar een stopcontact of aan het slepen was met powerbanks, zijn hiermee dus definitief ten einde gekomen.

 

 

Telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S8

Naast de hierboven besproken specs onderscheidt de mobiele telefoon zich traditiegetrouw met een zeer hoogwaardige camera, handige soft-buttons en een goed werkende vingerafdrukscanner. Maar pas op: al dit moois kan met één enkel ongelukje onherstelbaar worden beschadigd. Net als elke andere smartphone, is ook de Samsung Galaxy S8 namelijk niet bestand tegen krassen of een val van grote hoogte.

De oplossing ligt voor de hand: een telefoonhoesje! Bij B2C Telecom kies je uit de leukste smartphonehoesjes in alle soorten en maten. Sterker nog: je kunt kiezen uit standaard hoesjes uit het assortiment of ontwerp zelf een TPU hoesje voor een nog uniekere uitstraling van je telefoon. Binnenkort ook verkrijgbaar: unieke design hoesjes en het zelf ontwerpen van een boekhoesje. Houdt hiervoor onze website in de gaten! Benieuwd naar welke hoesjes we nu wel op voorraad hebben? Bekijk dan direct ons aanbod telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S8.

Relevante blogs