Nieuwe TPU hoesjes met een uniek design

Natuurlijk wil je jouw dure telefoon beschermen. Dat kan op verschillende manieren. Sommige mensen nemen genoegen met een glazen screenprotector, terwijl anderen de voorkeur geven aan een telefoonhoesje. Die hoesjes zijn er in vele soorten en maten.

Wat is een TPU hoesje precies?

TPU is een afkorting en staat voor Thermoplastic polyurethane. Dit is een materiaal dat vele gunstige eigenschappen biedt. Zo zit het qua hardheid precies tussen hard kunststof en het zachtere silicone in en combineert het ook nog eens de goede specificaties van deze beide materialen. Dit maakt een TPU hoesje een gulden middenweg die voor bijna iedereen geschikt is.

Kenmerkend voor TPU is de grote veelzijdigheid. Het is zacht genoeg om een uitstekende schokabsorptie te bieden, maar heeft tegelijkertijd voldoende hardheid om in de vorm van een hoesje goed om je telefoon te klemmen. Ook biedt het materiaal een prima kras- en vuil bescherming, waardoor jouw zelf ontworpen hoesje niet snel wordt ontsierd door krassen en vlekken.

 

Welke voordelen biedt een TPU hoesje in de praktijk?

Uit bovenstaande materiaaleigenschappen blijkt al dat de voordelen van een TPU telefoonhoesje legio zijn. Dat komt ook naar voren in de praktijk, want in de loop der jaren zijn hoesjes van TPU uitgegroeid tot een zeer populaire keuze onder smartphoneliefhebbers. Dat komt onder meer omdat ze een aantal specifieke voordelen bieden in vergelijking met alternatieven.

Een groot voordeel is dat een TPU hoesje snel is aan te brengen, doordat het zich in één enkele beweging om de achterkant van de smartphone heen klemt. Het dunne materiaal zorgt er daarnaast voor dat het toestel in je hand nauwelijks dikker aanvoelt. Hierdoor is er geen sprake van een overgangsperiode en blijft je telefoon zeer prettig in gebruik.

 

 

Breed aanbod TPU hoesjes bij B2C Telecom

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een TPU hoesje? Misschien één dan: de voorzijde van je smartphone blijft goeddeels onbeschermd. Gelukkig los je dit eenvoudig op in combinatie met een goede screenprotector van glas. Omdat de zijden van de cover iets uitsteken, wordt het scherm van je smartphone bovendien nog een beetje extra beschermd.

Bij B2C Telecom kun je kiezen uit een breed aanbod design TPU hoesjes, maar indien gewenst kun je ze ook zelf ontwerpen. Ze zijn momenteel nog niet beschikbaar voor alle toestellen, maar ons assortiment groeit nog altijd dagelijks.

Uiteraard ondersteunen we wel alle nieuwe modellen, waaronder de iPad 9.7 2017, SamsungTab A 10.1, iPad 10.5, S8, iPhone 7, iPod 5&6, Xperia Xa1, J5 2016, A3 2016, P8 Lite 2017, P8 Lite, A5 2017, Xperia XA1 Ultra, J7 2016 en Nokia 3. Meer weten? Bel ons gerust op 040-2846566.

Relevante blogs