Glazen screenprotector

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt: van het ene op het andere moment zie je dat er een kras zit op het scherm van je mobiele telefoon. In dit soort gevallen is voorkomen niet alleen beter dan genezen, maar bovendien een stuk goedkoper. Een glazen screenprotector van B2Ctelecom beschermt jouw toestel namelijk tegen krassen en stof en zorgt hierdoor dat jouw telefoon zo goed als nieuw blijft.
Daar waar een normale screenprotector bestaat uit een flinterdunne laag display folie, beschermt een glazen screenprotector het scherm van je smartphone met een stevige laag gehard glas. Wanneer je telefoon ongelukkig hard valt, kan dit glas breken doordat het de klap opvangt, maar hierdoor blijft je telefoon wel onbeschadigd. In de meeste gevallen echter blijft ook de screenprotector zelf ongeschonden en is je telefoon goed beschermd tegen schade door krassen, stoten en vallen.

Bekijk alle screenprotectors die we aanbieden »

Voordelen van een glazen screenprotector

Glazen screenprotectors worden steeds populairder bij de klanten van B2Ctelecom en dat heeft een goede reden. Een glazen screenprotector biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van een gewone screenprotector van dunne folie. Allereerst biedt een screenprotector van glas een betere bescherming tegen vallen dan folie, omdat het glas een gedeelte van de klap kan opvangen. Normale screenprotectors zijn vooral geschikt om schade door stofdeeltjes en krassen te voorkomen.
Een ander groot voordeel van een glazen screenprotector is het feit dat er na plaatsing geen bubbeltjes achter het scherm van je telefoon komen. Het blijft namelijk nog altijd erg lastig om screenprotectors van plastic folie te plaatsen zonder dit soort bubbeltjes te veroorzaken. Een screenprotector van glas is gemaakt uit één laag gehard glas en hoeft dan ook alleen uitgelijnd en aangedrukt te worden. Bubbeltjes zijn hierdoor definitief verleden tijd!

Glazen screenprotector aanbrengen en verwijderen

Hoewel we het hierboven nog niet eens hebben genoemd, is ook de gemakkelijke plaatsing van een glazen screenprotector een groot voordeel. Veel mensen vragen zich af hoe ze een glazen screenprotector moeten aanbrengen, plakken of verwijderen, terwijl dit in de praktijk juist veel eenvoudiger is dan bij een plastic screenprotector.
Allereerst is het van belang de screenprotector van glas nauwkeurig op het scherm van je telefoon te plaatsen. Ligt hij eenmaal goed? Druk de glazen screenprotector dan stevig aan en je telefoon is voorgoed beschermd tegen schade door vallen en krassen! Onze glazen screenprotectors zijn vrijwel geheel doorzichtig, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn op je mobiele telefoon terwijl ze de levensduur ervan aanzienlijk verlengen. Een glazen screenprotector verwijderen gaat net zo makkelijk als het aanbrengen hiervan. Plak over de gehele lengte van je telefoon een stuk tape, om glassplinters te voorkomen, en haal voorzichtig het glas omhoog. Ben je niet zo handig hierin? Dan is het ook mogelijk om de glazen screenprotector aan te laten brengen in onze winkel in Geldrop.

Welke screenprotector van glas kiezen?

Een glazen screenprotector doet alleen zijn werk wanneer hij exact aansluit op het scherm van jouw smartphone. In de webwinkel van B2Ctelecom vind je daarom een groot aanbod aan glazen screenprotectors voor uiteenlopende telefoons zoals de iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 7, Samsung Galaxy S7 Edgde, Samsung Galaxy S6. Natuurlijk hebben wij ook screenprotectors voor telefoons van andere populaire merken.

Bij B2Ctelecom koop je niet alleen een glazen screenprotector voor je smartphone, maar ook voor je tablet. Naar welke screen protector jij ook op zoek bent, in onze webwinkel ben jij verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Bovendien ontvang je jouw screenprotector na bestelling zeer snel thuis. Twijfel daarom niet en bekijk direct ons ruime aanbod glazen screenprotectors.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie