iPhone SE 2020: grote rekenkracht voor een kleine prijs

Vanaf komende week ligt de iPhone SE 2020 (ook bekend als de iPhone 9) in de Nederlandse winkels. Een klein toestel met een kleine prijs, maar de verwachtingen zijn groot.

De langverwachte release van de iPhone SE 2020

Dat veel smartphoneliefhebbers reikhalzend uitkijken naar de lancering van de iPhone SE 2020, valt wel te verklaren. Apple lanceerde de eerste SE in het voorjaar van 2016 en dit toestel werd door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding direct een doorslaand succes. Na jarenlang wachten is het in 2020 eindelijk zover: de langverwachte opvolger staat klaar in de vorm van de SE 2020 ofwel iPhone 9.

Dat het nieuwe toestel komende week ook daadwerkelijk in de winkels ligt, is overigens nog niet helemaal zeker. Door de coronacrisis kan de productlancering op verschillende manieren vertraging oplopen. Denk alleen al aan de Apple Stores die momenteel voor onbepaalde tijd gesloten zijn. Hoe dan ook lijkt het wel zeker dat je de iPhone SE 2020 nog deze maand kunt kopen.

iPhone 9 als opvolger van de iPhone 8

Als je nog een beetje weet wat de eerste iPhone SE voor toestel was, dan kun je raden wat Apple met de SE 2020 voor ogen heeft. Naar verluidt krijgt de telefoon een klein schermformaat van 4,7 inch, hetzelfde dus als de iPhone 8. Ook de behuizing wordt zeer waarschijnlijk identiek, waardoor verstokte Apple-fans kunnen rekenen op de vertrouwde thuisknop onderaan het scherm.

Dat klassieke design wordt dan wel gecombineerd met zeer moderne specificaties. Zo is de SE 2020 voorzien van de hypermoderne A13 Bionic-processor, reeds bekend van Apple’s toptoestellen in 2019. Deze kleine telefoon biedt dan ook verrassend veel rekenkracht – genoeg om tot in lengte van jaren de nieuwste games te spelen en vloeiend video’s in de hoogste resolutie te bekijken.

Prijs van de iPhone SE 2 bij release in 2020

Goed, de nieuwe iPhone SE 2020 heeft de gemiddelde smartphoneliefhebber in 2020 dus best veel te bieden. Maar wat betaal je voor dit alles? Dit is waar dit instapmodel van Apple echt uitblinkt, want volgens de laatste geruchten pik je dit toestel na de release voor minder dan € 500 op. Om het in perspectief te plaatsen: dat is bijna de helft zo goedkoop als de goedkoopste iPhone 11.

Deze vanaf-prijs geldt voor de 64GB-versie. Wil je meer opslagruimte, zoals 128GB of 256GB, dan valt de prijs van de iPhone SE 2020 logischerwijs hoger uit. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende kleuren: wit, zwart en rood. Nu maakt het in de praktijk niet zoveel uit voor welke kleur je kiest, omdat je jouw hagelnieuwe toestel als het goed is toch beschermt met een goed telefoonhoesje.

Telefoonhoesje voor je iPhone SE 2020 kopen

Een goed telefoonhoesje voor je nieuwe iPhone SE 2020 vind je natuurlijk bij B2C Telecom. Wij staan bekend om ons grote aanbod kwalitatief hoogwaardige Apple-hoesjes, die je telefoon naadloos omsluiten en tot in lengte van jaren op stijlvolle wijze beschermen. Je kiest uit honderden trendy designs of ontwerp jouw iPhone SE 2020-hoesje helemaal zelf.

Van boekhoesjes tot hard cases en van TPU cases tot stand cases: onze hoesjes voor de iPhone SE 2020 bieden werkelijk voor elk wat wils. Heb je een accessoire nodig voor je nieuwe toestel, zoals een screenprotector (zeker aan te raden!), lader, houder of andere gadgets? Bestel ze mee met je hoesje en ontvang je bestelling tegen een voordelige prijs binnen enkele werkdagen!

Relevante blogs