Het ideale cadeau voor hem en haar: Foto hoesje maken!

Er zijn ontzettend veel momenten dat je een cadeau voor iemand moet kopen, denk aan verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, Vaderdag en Moederdag. Een cadeau dat voor elke gelegenheid goed werkt: Het hoesje met foto.

De verjaardag

Sommige mensen hebben simpelweg alles al dus is het erg moeilijk om een cadeau te verzinnen voor hun verjaardag. Wat ze daarentegen gegarandeerd nog niet hebben is een hoesje met foto ontworpen door jou. Laat je creatieviteit los en kies een foto van jullie samen, van hun huisdier of een bepaalde artiest. De mogelijkheden zijn eindeloos waarmee je sowieso een leuk en persoonlijk cadeau kunt bedenken wat bij hun past.

Sinterklaas en Kerstmis

Jongere kinderen weten vaak nog precies wat ze willen hebben voor Sinterklaas, maar voor tieners is dit al een stuk lastiger. Een mooie betaalbare optie is dan een hoesje met foto. De meeste tieners zijn wel ergens fan van en daar kan je dan een mooi hoesje van laten maken voor Sinterklaas. Wanneer je een leuk cadeautje wilt kopen voor Kerstmis dan ben je bij B2C Telecom ook aan het juiste adres. Je kunt hetzelfde geven als wat je iemand op zijn of haar verjaardag zou geven maar je kunt het ook een kerst-thema geven. Vooral als de ontvanger een groot fan is van kerstmis dan kun je een leuk telefoonhoesje maken met kerstmis als thema.

Moederdag of Vaderdag

Ik weet niet of dit voor iedereen geldt, maar over het algemeen is het ontzettend moeilijk om een cadeau te vinden voor moeders en vaders. Vaak zeggen ze dat ze geen cadeau willen, terwijl jij er toch eentje wilt geven. Wat dan ook altijd leuk is, is het geven van een telefoonhoesje met een foto van de hele familie erop. Dit vindt elke moeder of vader leuk als het goed is, en is heel makkelijk gemaakt.

Zomaar bedankt

Niet elk cadeau hoeft natuurlijk een speciale gelegenheid te hebben. Soms kan je iemand ook simpelweg bedanken of verrassen. Misschien hebben ze je wel geholpen met iets en is dit een kleinigheidje om ze te bedanken. Hiervoor is een telefoonhoesje met foto ideaal omdat het niet duur is en iedereen het wel kan gebruiken.

Voordelen van een hoesje met foto

Een zelfontworpen hoesje met foto geven heeft verschillende voordelen. Als eerste is het een redelijk betaalbaar cadeau. Vanaf €14,95  heb je al een persoonlijk telefoonhoesje met een zelfgekozen foto erop. Dit is erg handig wanneer je verschillende cadeaus aan verschillende mensen moet geven, dan ben je in ieder geval geen honderden euro’s kwijt.

Een ander voordeel is dat het een heel persoonlijk en uniek cadeau is. Een telefoonhoesje met die foto erop hebben ze sowieso nog niet, dus dat probleem heb je in ieder geval al niet. Ook maak je het cadeau erg persoonlijk wanneer je er een foto opzet.

Door een telefoonhoesje te ontwerpen voor iemand anders, zorg je voor een origineel cadeau met persoonlijke touch, zonder dat dit jou als ontwerper veel moeite kost!

Ook heeft bijna iedereen tegenwoordig wel een telefoon en zit je met een hoesje dus sowieso goed. Je hoeft niet te gissen of iemand een cadeau wel echt nodig heeft want je weet dat ze een telefoon hebben.

Als laatste is het ook nog een leuk cadeau om te geven aangezien jij door oude foto’s mag gaan kijken om de perfecte foto voor op het telefoonhoesje te vinden. Ik zou zeggen dat dit een redelijk leuke manier is om een cadeau voor iemand te vinden.

Zoals je wel ziet zitten er veel voordelen aan het geven van een zelfgemaakt hoesje met foto als cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Neem dus zeker een kijkje bij de telefoonhoesjes die wij in het assortiment hebben. Wij bedrukken verschillende soorten hoesjes: bookcase, tpu-siliconen hoesjes en stand cases. Moet je binnenkort voor iemand een cadeau kopen dan weet je precies wat je moeten geven: Een hoesje met foto!

 

Enthousiast geworden?

Begin dan direct met het maken van een foto hoesje en ontdek de mogelijkheden in ons ontwerpprogramma!

Jackie

Relevante blogs