Groots scherm verdient groots hoesje van B2C Telecom

Een groot telefoonscherm: sommigen mensen houden ervan, andere hebben er weinig mee. Tot de tweede groep behoren Apple gebruikers van de oude stempel. 

De schermen van smartphones worden ieder jaar groter. Dit soort toestellen is ideaal om op te gamen, maar niet erg handzaam en praktisch. Het voorkant vullende scherm biedt hier een oplossing voor. Kenmerk is dat de knoppen op de achterkant zitten, waardoor meer ruimte overblijft voor het scherm zelf. Met als gevolg dat je geniet van een groot scherm, dat toch compact is. Wil je blijven genieten, dan is de aanschaf van een hoesje en een screenprotector wel nodig natuurlijk. Deze accessoires zijn bij B2C Telecom zeer goedkoop!

Scherm Samsung Galaxy S8 blijft functioneren met design hoesje

In het voorjaar van 2017 verscheen de Samsung Galaxy S8. Het scherm, dat vrijwel de gehele voorkant vult, eist verreweg de meeste aandacht op. De homeknop is geschrapt, zodat er meer ruimte is voor het scherm. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterkant, naast de camera. De fysieke knoppen zijn vervangen door menuknoppen óp het scherm. Met onze Samsung Galaxy S8 hoesjes zorg je ervoor dat het schitterende scherm blijft functioneren. Je kunt kiezen voor een design hoesje, maar je kunt er ook eentje zelf ontwerpen. Overigens heeft de Samsung Galaxy S Plus ook een randloos scherm.

Samsung noemt dit type beeldscherm 'Infinity Display', bij LG kiezen ze voor de benaming  'FullVision Display’. De LG G6 verscheen vrijwel tegelijkertijd met de Samsung Galaxy S8. Dit is ook een toestel met een randloos scherm, net als de imposante opvolger LG V30. De LG V30 is de grootste smartphone uit de LG collectie tot nu toe: het OLED-scherm is liefst 6,0 inch groot. De randen eromheen zijn echter zo klein, dat het toestel toch verrassend handzaam is. Onze LG V30 hoesjes passen perfect bij dit imposante toestel.

Hoesjes voor randloze beeldschermen op maat gemaakt

Natuurlijk mag de baanbrekende iPhone x niet in dit illustere rijtje ontbreken. Dit is de eerste smartphone uit de Apple stal met een OLED-scherm. De telefoon is in Apple opzicht kolossaal en meet liefst 5,8 inch. Het scherm beslaat bijna de hele voorkant van het toestel en de glazen achterkant sluit prachtig aan op de metalen zijkant.

Wil je kunnen blijven genieten van de prachtige kleuren en haarscherpe contrasten, dan is de aanschaf van een hoesje en een screenprotector noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone x design hoesje en een iPhone x screenprotector van glas.

Voor alle smartphones met randloze beeldschermen biedt B2C telecom de meest geschikte hoesjes. Nu, en in de toekomst. Onze tpu cases, stand cases, design hoesjes, boekhoesjes en fliphoesjes zijn altijd op maat gemaakt en bieden de ultieme beveiliging voor smartphones met voorkant vullende schermen.

Relevante blogs