Apple iPhone X design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Apple iPhone X.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1.161 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 73

Bescherm Apple iPhone X met design hoesje B2C Telecom

De aanschafprijs van de Apple iPhone X is de magische grens van de 1000 euro ruimschoots gepasseerd. We hoeven je dus eigenlijk niet eens te vertellen dat een hoesje voor deze telefoon zeer noodzakelijk is. Waarschijnlijk wil je ook een bijzonder hoesje, dat net zo bijzonder is als het toestel zelf. Kies dan voor een iPhone hoesje met een uniek design. Een Apple iPhone X design hoesje met een uniek ontwerp, wie wil dit nu niet?

De Apple iPhone X blinkt uit met een dubbele 12-megapixel camera en het ontwerp van glas. Hierdoor is de telefoon draadloos op te laden. Maar er zijn nog vele andere opties die deze smartphone uniek maken. We willen het hier vooral hebben over onze design hoesjes, die een schitterende aanvulling zijn op dit toptoestel van Apple. Wij hebben de mooiste Apple iPhone X hoesjes in huis voor een zeer lage prijs.

Unieke collectie Apple iPhone X hoesjes met print

Onze design hoesjes zijn zeer onderscheidend en duurzaam. We gebruiken namelijk een zeer hoogwaardige soort UV-inkt. De opdruk op de smartphone hoesjes gaat zeer lange tijd mee. Daarnaast zijn onze design hoesjes te krijgen in veel verschillende thema’s. Het aanbod smartphone hoesjes is zeer groot. Onze grafisch designer heeft zich verdiept in de laatste trends en rages en op basis hiervan een unieke collectie design hoesjes samengesteld. 

De design hoesjes bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Er zijn speciale uitsparingen gemaakt voor de speaker. Pasjes en briefgeld heb je altijd bij de hand dankzij de handige opbergvakjes aan de binnenkant van de iPhone case. De Apple design hoesjes bedrukken we nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. De prints plaatsen we op een boekhoesje of een TPU hoesje.

Apple iPhone X screenprotector beschermt schitterende touchscreen

Een boekhoesje beschermt de iPhone X aan alle zijden, terwijl een TPU hoesje alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone bedekt. Daarom is het verstandig om bij een Apple iPhone X een screenprotector te bestellen. Een Apple iPhone X screenprotector beschermt het schitterende scherm van de Apple iPhone X, dat vrijwel de gehele voorzijde van het apparaat beslaat.

Je kunt zelf een foto zetten op een TPU Case, boekhoesje of stand case. Zelf een Apple iPhone X hoesje maken is erg bijzonder. Met onze unieke Phone Case Designer kun je zelf foto’s en teksten op het hoesje zetten.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews