Ontwerp zelf leuk iPhone X hoesje bij B2C Telecom

De aanschaf van een iPhone X hoesje is een zeer geringe investering. Zeker als je de waarde van de iPhone X in ogenschouw neemt. Dus waarom dan ook maar niet meteen voor een uniek hoesje gaan? Bij B2C Telecom kun je zelf een smartphone hoesje ontwerpen voor de iPhone X. Jouw meest gedenkwaardige foto’s en teksten kun je kwijt op een telefoonhoesje.

De zijkanten van de Apple iPhone X zijn van metaal. Deze sluiten mooi nauw aan op de glazen voor- en achterkant. De keuze van glas aan beide kanten heeft wel tot gevolg dat de telefoon vatbaar is voor schade. Dus doe je er zeer verstandig aan een beschermend telefoonhoesje te nemen van B2C Telecom. Onze iPhone X hoesjes zijn de beste in hun soort.

Eigen iPhone X hoesje maken met foto

Een reden om voor een zelf gemaakt hoesje te gaan kan zijn dat je geen keuze hebt kunnen maken uit ons assortiment telefoonhoesjes. Onze iPhone X design hoesjes hebben schitterende ontwerpen, maar het kan zijn dat jij daar geen genoegen mee neemt. Bijvoorbeeld omdat je een gepersonaliseerd hoesje wenst, met eigen afbeeldingen en teksten. Dan pak je nu de koe bij de horens en start je met het ontwerpen van je eigen iPhone X hoesje.

Wij hebben een programma ontwikkeld waarmee het maken van een eigen iPhone hoesje zeer makkelijk is. Dit programma heet de Phone Case Designer. Heb je vele foto’s opgeslagen in Instagram, dan kun je deze via de Phone Case Designer uploaden en gebruiken voor je smartphone hoesje. Op die manier wordt de Apple iPhone X een lust voor het oog. Het schitterende oledscherm is dan niet het enige dat opvalt aan de iPhone X.

Dubbel opvallen met iPhone X en hoesje

Dat doet het telefoonhoesje met eigen foto’s eveneens. Dat betekent dubbel opvallen met jouw top gadget. De Apple hoesjes van B2C telecom zijn net als de iPhone X geweldig om te zien. Ze beschermen het hoogwaardige design. Je wordt ook niet direct geconfronteerd met reparatiekosten als de Apple iPhone X een keer uit de handen glipt. De iPhone X oogt met een smartphone hoesje van B2C Telecom zeer luxe en modern. Vaak wordt er niet alleen een hoesje besteld, maar ook een iPhone X screenprotector. Met onze iPhone X  accessoires kun je nog lang genieten van jouw topaankoop.

B2C Telecom biedt kwaliteit  

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op telefoonhoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews