EK 2021: maak een hoesje van je favoriete land!

Kun jij ook niet wachten tot het EK 2021 (EURO 2020) begint? Laat iedereen zien voor welk voetballand jij juicht met een prachtig zelfgemaakt telefoonhoesje!

Het EK 2021 staat voor de deur!

Eindelijk is het zover. Na jaren van afwezigheid op grote eindtoernooien, mag het Nederlands Elftal op het EK 2021 eindelijk weer laten zien waartoe het in staat is. Met sterspelers zoals Frenkie de Jong en Memphis Depay is de ambitie niets minder dan de titel. Maar ook andere landen behoren zeker tot de kanshebbers. Misschien moedig jij zelfs wel een van deze andere landen aan!

Voor welk land je tijdens het EK ook juicht; met een telefoonhoesje van B2C Telecom kun je het aan iedereen tonen. Hoesjes met een voetbalthema zie je niet veel en al helemaal niet als ze zelfgemaakt zijn. Maar je kunt ook kiezen voor een kant-en-klaar design hoesje met een subtielere verwijzing. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met een leeuw om te tonen dat je Oranje steunt!

Zelf een hoesje maken voor het EK 2021

Speciaal voor dit toernooi is het echter het leukste om een telefoonhoesje helemaal zelf te ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knaloranje boekhoesje met daarop je eigen naam en rugnummer? Of een TPU siliconen case met daarop een afbeelding van je favoriete voetballer? De ontwerpmogelijkheden bij B2C Telecom zijn werkelijk eindeloos.

Met onze Phone Case Designer ontwerp jij je unieke EK 2021-hoesje helemaal zelf in slechts een paar minuten. Upload een foto of afbeelding en voeg hieraan allerlei andere elementen toe. Denk aan teksten, special fx, clip art en nog veel meer! Laat je creativiteit de loop en ontwerp een hoesje waarmee je gegarandeerd de aandacht van je vrienden of familie trekt.

Waarom een telefoonhoesje voor het EK 2021?

Een telefoonhoesje voor het EK 2021 is niet alleen leuk om uit te stralen welk land je support, maar is ook handig als je net een nieuwe telefoon hebt of als huidige hoesje niet meer in een al te beste staat verkeert. Je wilt natuurlijk niet dat je dure smartphone tijdens het juichen op de grond valt en je blijdschap na een doelpunt snel verdwenen is!

Een goed telefoonhoesje beschermt je telefoon tegen schade door krassen, stoten of vallen en dat komt in de feestvreugde rondom het komende EK maar al te goed van pas. Voor de prijs hoef je het bovendien niet te laten; een hoesje kost bij B2C Telecom slechts enkele tientjes. Hiermee steel je het hele toernooi de show én bescherm jij je telefoon als het nodig is tot in lengte van jaren.

Ontwerp nu zelf je hoesje voor het EK 2021!

Nu jouw telefoonhoesje ontwerpen voor het EK 2021? Een telefoonhoesje maken kan gemakkelijk via onze webshop, je kunt er meteen mee aan de slag. Voorzie bijvoorbeeld jouw iPhone XR hoesje met een teamfoto van de Oranje leeuwen, of geef Memphis een ereplekje op jouw Samsung A51 hoesje. Naast een hoesje kun je bij B2C Telecom ook terecht voor een screenprotector of andere handige accessoires voor jouw telefoon. Je kunt rekenen op een hoge kwaliteit en snelle verzending, zodat je jouw hoesje op tijd binnen hebt voor de spannendste wedstrijden op het toernooi!

Relevante blogs