De PopSocket biedt meer grip op je telefoon

Je kent het wel: je wilt een leuke selfie maken, maar tijdens het maken van de foto glipt je dure smartphone uit je handen. Als je toestel dan geen hoesje of screenprotector heeft, is de kans op een kapotte telefoon erg groot. B2C Telecom verkoopt daarom nu de PopSocket; handig als standaard of om je toestel gemakkelijk vast te houden.

Handige button voor meer houvast

De hippe designs van moderne smartphones zijn zowel een zegen als een vloek. Telefoons worden namelijk steeds gladder, strakker en dunner. Dat ziet er weliswaar mooi uit, maar gaat ten koste van de grip. Hierdoor neemt het risico toe dat jouw toestel gemakkelijk uit je hand of tas glijdt. Talloze bezitters van kapotte smartphones kunnen hierover meepraten.

De PopSocket biedt nu een eenvoudige en goedkope oplossing. Deze handige button plak je vast aan de achterkant van je telefoon of tablet, zodat je een extra houvast hebt en het apparaat niet meer uit je vingers glipt. Klem de button simpelweg tussen twee vingers en het risico op vallen is zo goed als weg. Bovendien wordt het nemen van de mooiste selfies zo een stuk comfortabeler!

Gebruik als standaard tijdens bekijken van video’s

De PopSocket is niet alleen ideaal om je telefoon van extra grip te voorzien, maar heeft ook nog een andere functie. De button is namelijk speciaal ontworpen om als handige standaard te fungeren. Ideaal als je jouw smartphone langere tijd achter elkaar wilt gebruiken, zonder hiervoor je handen nodig te hebben.

Met name voor het bekijken van video’s op je telefoon of tablet is de PopSocket de ideale oplossing. Plaats de button aan de achterzijde precies in het midden van je toestel. Je kunt je smartphone nu schuin naar achteren op tafel zetten, zodat het scherm precies in jouw richting staat. Ondertussen heb je je handen vrij en kun je op je gemak gaan zitten.

PopSocket Emoji voor extra hippe uitstraling

Heb je een trendy smartphone met een flitsend uiterlijk? Dan wil je natuurlijk niet dat een saaie button ten koste gaat van de uitstraling hiervan. De PopSocket heeft daarom een superhip uiterlijk gekregen en is de ideale aanvulling op jouw mooie telefoon. De standaardkleuren zijn wit en zwart, waardoor je altijd een geschikte button voor jouw toestel vindt. Denk hierbij onder andere aan modellen van Apple, Huawei, Samsung, Sony, HTC, Lenovo, Wiko en nog vele andere.

Wist je trouwens dat de PopSocket ook in speciale Emoji-uitvoeringen verkrijgbaar is? B2C Telecom biedt jou de keuze uit PopSockets met verschillende emoji’s, zodat je exact de emoji kunt kiezen die bij jou of je gemoedstoestand past. Bekijk hier een van onze populairste uitvoeringen of neem bij vragen contact op via 040-2846566 of info@b2ctelecom.nl.

Relevante blogs