De luxueuze look van de Huawei P8 Lite 2017

De Huawei P8 Lite 2017 is een mobiele telefoon die meer kwaliteit biedt dan zijn prijs in eerste instantie doet vermoeden. 

Specs en review van de Huawei P8 Lite 2017

Ken jij de Huawei P8 Lite uit 2015 nog ? Dan herinner jij je misschien dat deze telefoon niet bepaald uitblinkt op het gebied van design. Op het eerste gezicht lijkt de achterzijde van geborsteld metaal, maar in werkelijkheid blijkt het om goedkoop plastic te gaan. Het was bij de release enkele jaren geleden een veelgehoord kritiekpunt op het toestel, dat de fabrikant twee jaar later overduidelijk heeft aangepakt.

De huidige versie uit 2017 doet vanuit een designstandpunt namelijk nauwelijks onder voor een iPhone die aanzienlijk duurder is. Het glas buigt aan de voor- en achterkant af naar de zijkant en biedt daarmee meer ergonomie dan een model met rechthoekige randen. Dit zogenaamde 2,5D-glas is tegenwoordig zeer populair, maar is normaal alleen aanwezig op smartphones in een flink hogere prijsklasse.

 

Topklasse uitstraling voor middenklasse prijs

Met de P8 Lite 2017 heeft Huawei dan ook overduidelijk zijn best gedaan om het toestel een topklasse uitstraling te geven voor een middenklasse prijs. Hiermee is de smartphone bij uitstek geschikt voor iedereen die waarde hecht aan de look en feel van zijn telefoon. En laat dit nu net dezelfde groep zijn die zijn toestel vaak beschermt en opvrolijkt met nieuwe hoesjes en accessoires!

Een telefoonhoesje voor de Huawei P8 Lite 2017 is sowieso bepaald geen overbodige luxe, want de telefoon met het flitsende uiterlijk blijkt gevoeliger dan gemiddeld voor schade door vallen, stoten en krassen. Dat is een nadeel van de glazen behuizing, die niet alleen kwetsbaar is voor krassen maar ook voor vervelende zaken zoals vingerafdrukken en vingervegen.

 

Telefoonhoesjes en accessoires voor de Huawei P8 Lite 2017

Vind je het zonde om de glazen behuizing van je splinternieuwe Huawei P8 Lite 2017 aan het oog te onttrekken? Niet getreurd, want de hoesjes van B2C Telecom zijn méér dan een effectieve beschermlaag alleen. Wij onderscheiden ons met de leukste smartphonehoesjes in het land en bieden je de keuze uit vele trendy en originele designs.

Ook een volledig uniek ontwerp van je smartphonehoesje behoort bij ons tot de mogelijkheden. Met onze Phone Case Designer ontwerp jij snel en gemakkelijk een fantastisch hoesje voor je telefoon. Voeg bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen toe en sleep deze naar de gewenste plaats. Zo maak je een telefoonhoesje dat gegarandeerd niemand anders heeft!

Om naast vlekken ook krassen te voorkomen, is extra bescherming nodig in de vorm van een screenprotector. Dit is een dunne beschermlaag die gemaakt is van gehard glas en je toestel op effectieve wijze beschermt tegen uiteenlopende beschadigingen. Natuurlijk blijft het aanraakgevoelige scherm op je toestel perfect functioneren.

Heb je vragen over de Huawei P8 Lite 2017 of wil je meer weten over onze hoesjes en accessoires? Neem vrijblijvend contact op via 040-2846566 of mail naar info@b2ctelecom.nl. Onze behulpzame medewerkers voorzien je graag van deskundig advies.

Relevante blogs