De 3 nieuwe iPhones van 2019: alles wat je moet weten

Dit jaar verschijnen er 3 nieuwe iPhones op de markt. Maar wanneer is de exacte release en wat zijn de specificaties? Je leest het in dit artikel.

Wanneer komen de nieuwe iPhones uit in 2019?

Elke jaar kijken Apple-fans reikhalzend uit naar de aankondiging van de nieuwe serie iPhones. Experts verwachten dit jaar nog de release van 3 nieuwe toestellen; om precies te zijn in september. De namen van de nieuwe smartphones zijn nog niet zeker, maar wel duidelijk is dat het de opvolgers zijn van de nu al illustere iPhone XR, XS en XS Max.

Voorlopig hanteert Apple voor de toestellen de werknamen N104 (de opvolger van instapmodel XR), D42 (opvolger XS) en D43 (opvolger XS Max). Alvast twee gewaagde voorspellingen: zowel de schermresolutie als de laadaansluiting zijn naar verluidt hetzelfde als bij de iPhone-reeks van vorig jaar. Dat betekent dat jij je Lightning-kabel nog niet hoeft te vervangen voor een variant met USB-C.

Wat worden de prijzen van de iPhones in 2019?

Zoals we van Apple inmiddels gewend zijn, worden de nieuwe iPhones qua prijsstelling aan de bovenkant van de markt gepositioneerd. Dat betekent dat je een high-end prijs betaalt voor hardware die in een Android-toestel vaak aanzienlijk goedkoper is, maar daar tegenover staat dat jouw iPhone met het oog op een eventuele verkoop natuurlijk wel een stuk waardevaster is.

Op dit moment verwachten trendwatchers voor de nieuwe iPhone-serie ongeveer vergelijkbare prijzen als in 2018. Hou daarom voor de N104 rekening met een prijs vanaf 860 euro, voor de D42 met een prijs vanaf 1200 euro en voor de D43 met een prijs vanaf 1360 euro. Geruchten gaan dat Apple de toestellen misschien nog duurder in de markt zet, maar dat zullen we moeten afwachten.

Wat doen deze 3 nieuwe iPhones beter dan de oude?

In een eerder artikel zijn we al eens ingegaan op de te verwachten specificaties van de nieuwe iPhones in 2019. Daarom bespreken we in dit artikel de voornaamste verandering: de sterk verbeterde camera’s. Zowel aan de voorkant als achterkant krijgen de camera’s van de 3 toestellen een flinke boost van Apple en daarmee doelen we niet alleen op het aantal megapixels.

Ook de toevoeging van een extra cameralens zorgt voor nieuwe fotografische mogelijkheden op het gebied van diepte en afstand en draagt bij aan een betere ervaring met ARKit. Zoals je gewend bent van je huidige iPhone zijn ook de nieuwe toestellen draadloos op te laden, maar bij gebruik van een hoesje (dit is sterk aan te raden ter bescherming!) moet deze draadloos laden wel ondersteunen.

Uiteraard kun je zo’n hoesje bij B2C Telecom krijgen en dan ook nog eens in een zeer trendy design. Wil jij je hoesje zelf ontwerpen? Zelfs dat behoort tot de mogelijkheden. Onze unieke hoesjes voor de 3 nieuwe iPhones in 2019 zijn binnenkort verkrijgbaar. Hou onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Relevante blogs