Bescherm je Apple tablet met mooie iPad hoesjes

De iPad is waarschijnlijk de populairste tablet van het moment. Zoals alle producten van Apple, onderscheidt het apparaat zich met een haarscherp scherm en een hoge kwaliteit. 

Screenprotector aan te raden

Hoesjes zoals bijvoorbeeld onze cases voor de iPad Mini beschermen effectief tegen schade door vallen of stoten. Zowel onze TPU- als siliconenhoesjes bedekken zowel de achterkant als alle zijden van het apparaat, waardoor het grootste oppervlak van de tablet uitstekend is beschermd.

Bij het gebruik van een tablethoes is het scherm echter niet afgeschermd. Dit moet immers goed zichtbaar blijven en ook mag de aanraakfunctionaliteit niet verloren gaan. Het gebruik van een glazen screenprotector is dan ook een verstandig idee. Zo is de tablet op alle mogelijke manieren beschermd en loop je geen risico op krassen.

 

Bescherm je iPad met luxe hoesjes

Een tablet is het ideale apparaat om thuis te gebruiken. Een iPad is kleiner dan een laptop en is hierdoor zeer handzaam. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld ontspannen op de bank zit. Tegelijkertijd is het scherm groter dan dat van een mobiele telefoon, waardoor je comfortabel films kunt kijken of spelletjes kunt spelen.

In de praktijk wordt een tablet dan ook door iedereen in het huishouden gebruikt. Van de allerkleinsten tot aan de ouders. Maar dat brengt risico’s met zich mee. Zeker kinderhanden hebben nog wel eens moeite om het apparaat te hanteren en een val op de grond is dan ook snel gebeurd. Dit is waarom het gebruik van hoesjes echt onontbeerlijk is.

 

Extra functionaliteiten van iPad hoesjes

Een tablethoes biedt niet alleen het voordeel van een effectieve bescherming, maar is ook in praktisch opzicht van grote toegevoegde waarde. Een draaibaar stand hoesje zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de iPad rechtop voor je kunt zetten. Zo hou jij je handen vrij en kun je ondertussen op je dooie gemak een leuke film kijken.

Bovendien hoeft het gebruik van iPad hoesjes zeker niet ten koste te gaan van het design. Bij B2C Telecom kun je kiezen uit de hipste hoesjes, die ook nog eens gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor weet je zeker dat het hoesje aansluit op de luxe uitstraling van je Apple apparaat en steel je er overal de show mee.

Meer weten? Stel je vraag via info@b2ctelecom.nl of bel naar 040-2846566.

Relevante blogs