3D sublimatie voor een prachtige back case

De belangrijkste functie van een telefoonhoesje is het beschermen van je smartphone. 

Hoe werkt 3D sublimatie precies?

3D sublimatie is een innovatieve technologie die uniek is in zijn soort. Door middel van verhitting kunnen telefoonhoesjes hiermee meerzijdig in fotokwaliteit worden bedrukt. Hiervoor wordt een speciale sublimatie inkt gebruikt, die tijdens het verhittingsproces een gasvormige toestand aanneemt en vervolgens uitdroogt op het te bedrukken hoesje.

Het hoesje is voorzien van een speciale coating met een soort poriën die zich door de hitte openen. De inkt hecht hierdoor optimaal op en in het oppervlak en neemt na afkoeling weer een vaste toestand aan. Het eindresultaat is een telefoonhoesje met een bijna onverwoestbare bedrukking die ook nog eens aan beide zijden zichtbaar is.

Wat zijn de voordelen van 3D sublimatie?

Een belangrijk kenmerk van telefoonhoesjes die bedrukt zijn met 3D sublimatie zijn de levendige kleuren. Dit is met name een voordeel als je houdt van kleurrijke hoesjes of als je een foto op een case zo kleurecht mogelijk wilt bedrukken. Ook als je zelf je eigen smartphonehoesje wilt ontwerpen, verzekert deze bedrukkingstechniek je van de beste kwaliteit.

Een ander voordeel van 3D sublimatie is het opvallend hoge detailniveau van de bedrukking. In tegenstelling tot sommige andere bedrukkingstechnieken, is het resultaat haarscherp en komen hoge resolutie afbeeldingen hierdoor extra goed tot hun recht. Door de speciale hechtingstechniek bij opdroging vervaagt de print na verloop van tijd bovendien nauwelijks.

Waarin verschilt een back case met andere telefoonhoesjes?

Binnenkort kun je bij B2C Telecom voor jouw favoriete telefoons backcases krijgen die bedrukt zijn met 3D sublimatie. Wat maakt deze combinatie van eigenschappen nu zo sterk? Om te beginnen is de back case als materiaal bijzonder duurzaam – net als de 3D gesublimeerde print dus. Hierdoor ben je verzekerd van een hoesje dat in alle opzichten lang meegaat en niets van zijn uitstraling verliest.

Ook qua bescherming zit je met een back case goed, want deze hoesjes behoren tot de meest stevige die er op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien klemt zo’n hoesje zich strak om zowel de achter- als zijkanten van je toestel, waardoor de kans op schade door een val sterk vermindert. Gelukkig niet té strak, zodat jij het hoesje er makkelijk afhaalt en weer opdoet.

De nieuwe 3D gesublimeerde back cases van B2C Telecom zijn binnenkort verkrijgbaar voor de populairste modellen telefoons. Hou onze website nauwlettend in de gaten voor de lancering en profiteer van aantrekkelijke prijzen.

Relevante blogs