Zelf een telefoonhoesje ontwerpen in 6 stappen

Wil je een vriend of een vriendin een uniek cadeau geven? Dan is een gepersonaliseerd telefoonhoesje van B2C Telecom de ideale keuze. Via onze website kun je snel en gemakkelijk zelf je telefoonhoesje ontwerpen

Handige ontwerpmodule voor uniek design hoesje

Op onze website vind je een handige ontwerpmodule waarmee je in enkele stappen je gedroomde hoesje kunt maken. Klik linksboven in het menu op ‘hoesje’ ontwerpen en kies de fabrikant en het model van je telefoon. Je kunt nu direct aan de slag met het samenstellen van je ontwerp. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Upload een afbeelding

Heb je een foto of een andere afbeelding die je per se in het hoesje wilt verwerken? Met één druk op de knop upload je het bestand naar onze ontwerpmodule. De afbeelding wordt direct geprojecteerd op de vorm van het hoesje en is naar wens aan te passen. Hou er wel rekening mee dat foto’s van hoge kwaliteit het scherpste resultaat opleveren.

 

2. Voeg clipart in

Je kunt het telefoonhoesje verder aankleden met clipart; speciaal door B2C Telecom gekozen afbeeldingen die populair zijn bij veel van onze klanten. Je hebt een ruime keuze uit afbeeldingen in categorieën als reizen, dieren, vormen, stenen, eten, drinken, retro en bloemen. Zo zit er altijd wel een plaatje bij dat je aanspreekt!

3. Voeg Instagram foto’s in

Heb jij je foto’s niet op je computer staan, maar wel op Instagram? Via onze ontwerpmodule kun je direct inloggen op je Instagram-account om de mooiste foto’s aan je hoesje toe te voegen. Ook eventuele effecten die je via Instagram hebt toegevoegd zitten op deze manier in de afbeelding verwerkt.

 

4. Voeg tekst toe

Alsof een smartphonehoesje met een originele afbeelding nog niet uniek genoeg is, kun je ook nog eens tekst toevoegen aan je ontwerp. Een persoonlijke boodschap is bijvoorbeeld erg leuk als je het hoesje aan iemand cadeau geeft. Je kunt talloze opties instellen voor de tekst, waaronder lettertype, kleur, grootte en positie.

5. Kies een achtergrondkleur

Omdat de kans groot is dat jouw afbeelding niet het hele hoesje bedekt, is het verstandig om ook een achtergrondkleur te kiezen. Met deze kleur wordt de overgebleven ruimte in de case opgevuld. Je kunt hier werkelijk elke denkbare kleur kiezen.

 

6. Voeg een Glossy-effect toe

Wil je het telefoonhoesje van een nog unieker karakter voorzien? Voeg dan een speciaal effect toe. Dit is een glimmende laag over je ontwerp die vanuit een bepaalde hoek zichtbaar wordt. Je kunt kiezen uit meerdere bijzondere effecten.

Instructievideo over het ontwerpen van een telefoonhoesje

Alle bovenstaande stappen kun je op je gemak terugkijken in onderstaande video:

Relevante blogs