Zakelijke hoesjes voor een professionele uitstraling

Een zakelijk telefoonhoesje of tablethoesje op maat beschermt je bedrijfsinvestering en bevordert de naamsbekendheid. Lees in dit artikel over alle voordelen en mogelijkheden van zakelijke hoesjes.

Waarom zakelijke hoesjes voor medewerkers bestellen?

Steeds vaker beschikken werknemers over een telefoon of tablet van de zaak. Helaas is hierbij aan de buitenkant meestal niet af te zien dat het om zakelijke toestellen gaat. Een gemiste kans, want een telefoonhoesje of tablethoesje in de eigen huisstijl is een voordelige manier om het eigen bedrijf te promoten en meer bereik te genereren.

Een professioneel en representatief hoesje is het ultieme moderne visitekaartje voor een onderneming. Zeker bij een groot medewerkersbestand creëert het gebruik van hetzelfde zakelijke tablet- of telefoonhoesje een uniforme uitstraling. En ook niet onbelangrijk: een goed hoesje (eventueel in combinatie met een screenprotector) voorkomt beschadigingen en daarmee kosten.

Welke zakelijke hoesjes zijn er?

Bij B2C Telecom hebben bedrijven de keuze uit zakelijke hoesjes in allerlei soorten en maten. Ideaal voor gebruik in combinatie met een screenprotector zijn een TPU siliconen hoesje of een back cover. Daar waar een TPU hoesje flexibel is en hierdoor onbreekbaar is, vormt een back cover een strakke en beschermende mix tussen een hardcase en een siliconen hoesje.

Wil je niet dat medewerkers een screenprotector hoeven te gebruiken om hun telefoon of tablet optimaal te beschermen? Kies in dat geval voor een book case of stand case. Beide hoesjes omsluiten jouw zakelijke toestellen namelijk volledig, waarbij een boekhoesje handige vakjes biedt en een stand case horizontaal neergezet kan worden tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Zakelijk hoesje met logo: de mogelijkheden

Een groot voordeel van de zakelijke hoesjes van B2C Telecom is dat je ze volledig naar eigen inzicht kunt personaliseren. Met onze Phone Case Designer voeg je als zakelijk partner in een handomdraai je bedrijfsnaam, bedrijfslogo, slogan of andere teksten, foto’s en afbeeldingen toe. Zo ontwerp je snel en eenvoudig hoesjes waarmee jouw bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigt.

Goed om te weten is dat de telefoon- en tablethoesjes van B2C Telecom zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij bedrukken jouw zakelijke hoesje met UV-inkt van de beste kwaliteit voor een representatieve uitstraling en lange levensduur. Deze hoge kwaliteit in combinatie met lage kosten en snelle levering zorgt voor langdurige samenwerkingsverbanden met onze zakelijk partners.

Zakelijke hoesjes bestellen of meer weten?

Als zakelijk partner krijg je bij B2C Telecom een persoonlijk accountmanager toegewezen, die samen met jou je wensen bespreekt en een offerte op maat maakt. Bij grotere bestellingen kunnen wij speciale afspraken maken en vanzelfsprekend lagere prijzen garanderen.

Meer weten over de aantrekkelijke prijzen en vele mogelijkheden van onze zakelijke hoesjes? Stuur vrijblijvend een mail naar zakelijk@b2ctelecom.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Al binnen één werkdag nemen wij contact met je op!

Relevante blogs