Wat maakt B2C Telecom zo betrouwbaar?

B2C Telecom is hét betrouwbare online adres voor smartphonehoesjes en -accessoires in Nederland en België. Lees in dit artikel waarom duizenden tevreden klanten ons gemiddeld met maar liefst een 9,3 als cijfer beoordelen!

Waarom is B2C Telecom zo betrouwbaar?

In de markt van smartphonehoesjes en -accessoires zijn veel aanbieders actief. Voor jou als klant is het dan ook lastig om het overzicht te behouden en te weten bij welke webwinkel je snel, veilig en voordelig een telefoonhoesje kunt kopen. B2C Telecom staat in Nederland en België bekend als een van de meest betrouwbare hoesjesaanbieders vanwege de volgende 7 redenen:

1). Duizenden reviews op meerdere platforms

Het beste bewijs van de betrouwbaarheid van een webwinkel zijn de reviews. B2C Telecom heeft op tal van erkende reviewplatforms lovende reviews van vele duizenden tevreden klanten. Zo hebben wij op het moment van schrijven 8.338 beoordelingen op Kiyoh en 1.411 geverifieerde Google-reviews. Als gemiddelde waarderingscijfer krijgen wij van klanten maar liefst een 9,3!

2). Een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding

Voor minder dan enkele tientjes schaf je bij B2C Telecom een hoesje aan van hoogwaardige kwaliteit, dat je dure smartphone optimaal beschermt en dat lange tijd moeiteloos meegaat. Ook kun je bij ons zelf je eigen telefoonhoesjes ontwerpen, Zo creëer je tegen lage kosten een uniek en origineel GSM-hoesje dat niemand anders heeft.

3). Thuiswinkel Waarborg

Betrouwbare webwinkels zoals B2C Telecom zijn in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg-certificaat. Dit certificaat betekent dat een webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en de geconstateerde werkwijze en voorwaarden in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet- en regelgeving. Helaas heeft niet elke hoesjeswebshop dit certificaat.

4). Behulpzame klantenservice

Bij B2C Telecom bedrukken en versturen we niet alleen telefoonhoesjes, maar staan we jou ook graag terzijde met praktische tips en persoonlijk advies. Onze behulpzame klantenservice staat dagelijks voor je klaar om prangende vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het ontwerp of de aankoop van je hoesjes. Heb jij een vraag? Bel ons direct op +31 40 - 284 65 66!

5). Groot assortiment hoesjes

B2C Telecom biedt jou de keuze uit een enorm gevarieerd assortiment smartphonehoesjes in alle soorten en maten. Deze hoesjes hebben wij zelf op voorraad en wij verzorgen zelf de bedrukking. Hierdoor heb jij niet alleen een eindeloze vrijheid in het kiezen van je perfecte hoesje, maar kunnen we ook snelle verzending garanderen. Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

6). 14 dagen bedenktijd

Soms kan het gebeuren dat je een hoesje koopt dat niet voldoet aan je verwachtingen. In dat geval kun je altijd nog gebruikmaken van onze 14 dagen bedenktijd. Hoewel wettelijk ondersteund, wordt deze bedenktermijn in de praktijk niet door elke webshop uitgevoerd. Bij B2C Telecom daarentegen stellen we jouw belang voorop en doen we niet moeilijk over retouren binnen deze periode.

7). Verzending met track & trace

Als betrouwbare webwinkel willen we jou graag de mogelijkheid bieden om je bestelling te volgen. Tijdens het bestelproces in onze webwinkel kun je daarom kiezen voor verzending met track & trace. Zo kom je rondom de bezorging nooit voor verrassingen te staan en weet je altijd wanneer je jouw gloednieuwe smartphonehoesje op de deurmat kunt verwachten!

Relevante blogs