Wanneer komt de Samsung Galaxy A8 2018 uit?

De Samsung Galaxy A8-serie is een van de meest succesvolle smartphoneseries van de bekende Zuid-Koreaanse fabrikant. Ook nu kijken weer tienduizenden Nederlanders reikhalzend uit naar de introductie van het 2018 model. 

Midrange toestel met high-end uitstraling

Het eerste dat opvalt aan de nieuwe Galaxy A8, is het hoogwaardige Infinity-design. In tegenstelling tot voorgaande modellen, bedekt het scherm vrijwel de gehele voorzijde van de telefoon. Tot op heden gebruikte Samsung een dergelijk ontwerp alleen voor zijn high-end toestellen, maar in 2018 is de fabrikant hier dus vanaf gestapt.

Ook op het gebied van ruwe rekenkracht beknibbelt Samsung niet op de A8 2018. Zoals het een Galaxy-telefoon betaamt werkt het toestel lekker snel door de nieuwe Exynos 7885 processor uit eigen stal. Ook het 4GB werkgeheugen is in de praktijk meer dan voldoende om probleemloos een diversiteit aan apps naast elkaar te kunnen draaien.

Veelzijdige smartphone met aantrekkelijke prijs

Naast de processor en het werkgeheugen, is ook de vermoedelijke opslag op de Galaxy A8 2018 al bekend: die bedraagt maar liefst 32GB. Iets waar echter nog geen duidelijkheid over bestaat, is de camera van de smartphone. Als die van vorig jaar enige indicatie is, wordt het waarschijnlijk een single lens exemplaar met een resolutie van 16 megapixel. Dat verzekert je overigens van prima foto’s.

Wat valt er nog meer te vertellen over dit langverwachte toestel van Samsung? De batterij wordt net als die van zijn voorganger rond de 3000 mAh, de telefoon is Bluetooth 5.0-compatible en hij draait bij de release op Android 7.1.1. De prijs is momenteel nog niet bekend, maar deze komt op basis van het model van vorig jaar vermoedelijk uit tussen de € 450 en €500.

Release datum Samsung Galaxy A8 2018 in Nederland

Dan nu het antwoord op de vraag waar je ongetwijfeld al enige tijd mee zit: wanneer komt de Samsung Galaxy A8 2018 eigenlijk uit in Nederland? De exacte releasedatum is nog niet officieel aangekondigd, maar net als in voorgaande jaren ligt een lancering rond december of januari in de lijn der verwachting. Dat betekent dat jij het toestel binnen nu en twee maanden al in je bezit kunt hebben.

Wil je deze splinternieuwe smartphone vanaf het eerste begin direct goed beschermen tegen stoot-, val- en krasschade? Koop dan alvast een kwalitatief hoogwaardig hoesje bij B2C Telecom voor jouw Samsung Galaxy A8 2018. Klik hier om alvast ons aanbod hoesjes voor dit toestel te bekijken en kies een trendy design dat jou aanspreekt of begin direct met ontwerpen van een eigen hoesje.

Relevante blogs