Veelbelovende nieuwe Samsung telefoons in 2017

Samsung is zonder twijfel een van de populairste smartphonefabrikanten van dit moment. 

Samsung’s A-serie van midrange toestellen in 2017

Je hebt ongetwijfeld al eens van de Galaxy A-serie van Samsung gehoord. Deze serie van midrange toestellen heeft de afgelopen jaren een grote bekendheid verworven en dat komt niet in het minst door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Tegen een relatief lage prijs profiteer je namelijk van hetzelfde prachtige design en vergelijkbare functionaliteiten als in Samsung’s topmodellen.

Ook in 2017 kenmerkt de A-serie zich weer door drie modellen: de A3, A5 en A7. Net als in voorgaande jaren zit het verschil tussen deze types hem voornamelijk in de schermgrootte van het apparaat. De A3 heeft met 4,7 inch (op 720p) het kleinste scherm, terwijl de A5 met 5,7 inch (op 1080p) het grootst is. De A5 valt er met 5,2 inch (op 1080p) mooi tussenin.

 

Verschillen Samsung A3, A5 en A7 2017

Toch zijn er ook qua overige specificaties enkele verschillen te bespeuren. Want daar waar de A5 en A7 zich onderscheiden met een snelle 1,9GHz processor, 3GB geheugen en 32GB opslagruimte, moet het kleine broertje de A3 het stellen met een 1,6Ghz processor, 16GB opslagruimte en 2GB geheugen.

Dit levert in de praktijk overigens geen bijzonder grote snelheidsverschillen op. De meeste apps starten ook op de A3 snel op. Wie veel apps installeert en foto’s en video’s maakt, merkt echter wel het verschil in opslagruimte. Gelukkig heeft de A3 een SD-kaart slotje waardoor je de opslagruimte eenvoudig kunt uitbreiden.

 

Samsung’s voordelige J-serie met de J3 2017

Nog goedkoper dan bovengenoemde modellen zijn de telefoons binnen de J-serie van Samsung. Voor 2017 heeft het bedrijf reeds een nieuwe variant van de populaire J3 aangekondigd, dat een zeer interessant toestel is voor iedereen met een beperkt budget.

De J3 is logischerwijs een tikje minder snel dan de grote broers uit de A-serie en moet het doen met een Snapdragon 430-processor, 2GB geheugen en 16GB opslagruimte. Ook de camera is van mindere kwaliteit, maar goed genoeg voor het gros van de gebruikers.

Heb jij een nieuwe telefoon nodig en weet je nu al dat je voor de Samsung A3, J3, A5 of A7 gaat? Hou dan onze website in de gaten, want je hebt ongetwijfeld een mooi hoesje nodig om je fonkelnieuwe toestel te beschermen. En dat vind je natuurlijk tegen de beste prijs op de website van B2C Telecom!

Relevante blogs