Schrijfmap met unieke uitstraling kopen

Wil jij je notities, kladblok of visitekaartjes netjes en altijd bij de hand houden? Lees in dit artikel over de voordelen van een schrijfmap voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Waarom een schrijfmap?

Een schrijfmap is een handige map die speciaal is ontworpen om kleine en grote documenten overzichtelijk op te bergen en makkelijk met je mee te kunnen nemen. Ideaal als je bijvoorbeeld een student bent, een kantoorbaan of een eigen bedrijf hebt. Zo kunnen je belangrijke papieren of visitekaartjes niet meer kreuken en raak je ze niet meer kwijt.

Schrijfmappen zijn er in vele soorten en maten. Een goede schrijfmap biedt in elk geval ruimte aan een kladblok en/of notitieblok op A5-formaat. Zo kun je op elk gewenst moment notities maken of oude notities erbij pakken; of het nu is tijdens een college, een vergadering, een videoconferentie of een zakelijke afspraak.

Voor het maken van notities mag een pennenvakje in een schrijfmap natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor zakelijk gebruik zijn er ook schrijfmappen met vakjes voor visitekaartjes. In de praktijk kun je deze handige vakjes ook gebruiken voor bijvoorbeeld pasjes, briefgeld, bonnetjes of andere kleine spullen.

Welke schrijfmap moet ik kiezen?

Omdat er zoveel verschillende soorten schrijfmappen zijn, kan het lastig zijn om de juiste te kiezen. Bij B2C Telecom maken we het jou daarom makkelijk door de kenmerken en eigenschappen van de beste schrijfmappen te verenigen in één allround product: onze Schrijfmap A5.

Deze schrijfmap is gemaakt van hoogwaardig PU-leer (kunst leer) en heeft een zeer luxueuze uitstraling. Aan de binnenkant is ruimte voor vrijwel alles wat je voor je werk, studie of onderneming nodig hebt; onder meer een A5-notitieblok, 3 visitekaartjes, een pennenvakje en 3 grote vakken voor kleine aantekeningen of andere documenten.

Zelf je eigen schrijfmap ontwerpen

Is deze populaire schrijfmap perfect voor jou, maar ben je op zoek naar een unieke uitstraling? Bij B2C Telecom kun je de Schrijfmap A5 helemaal zelf ontwerpen. Bedruk de map bijvoorbeeld met een foto van je familie, kinderen, huisdier of die ene onvergetelijke vakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een zelf ontworpen schrijfmap is bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik. Zo kun je de map voorzien van je bedrijfslogo, aanvullende tekst en foto’s van je bedrijf. Zakelijke klanten die grote aantallen willen bestellen, komen in aanmerking voor een offerte op maat. Klik hier voor meer informatie of om direct te beginnen met ontwerpen!

Relevante blogs