Motorola Moto telefoons: kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wil jij een nieuwe generatie toptelefoon met de snelste processor, het hipste ontwerp en de beste camera? Dan betaal je hiervoor letterlijk en figuurlijk een prijs. 

De opkomst van Motorola telefoons

Eerst een klein stukje geschiedenis. Motorola is van oudsher een bekende technologiegigant en ontwikkelde zelfs de eerste draagbare telefoon. In 2011 kreeg het bedrijf een eigen mobiele tak en dat resulteerde in 2013 in de lancering van een line-up waanzinnig succesvolle smartphones: de Moto X, de Moto G en de Moto E (van duurder naar goedkoper).

De Moto-serie staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met name de Moto G groeide in Nederland uit tot een zeer geliefd toestel. Afgelopen jaar werd de Moto X vervangen door de Moto Z, maar inmiddels heeft deze productlijn alweer zijn comeback gemaakt. En die comeback is sterker dan ooit, wat ons betreft.

Een Moto telefoon voor al jouw wensen

Motorola heeft een reputatie op het gebied van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en biedt dan ook voor elk budget een goed geprijsde smartphone aan. Van absolute budgettoestellen zoals de Moto C en C Plus tot het splinternieuwe paradepaardje de Moto X4; er is altijd wel een toestel in de line-up dat aan jouw wensen voldoet.

Gaat het jou voornamelijk om een beetje bellen, e-mailen en WhatsAppen, dan vind je in de C-serie voor werkelijk een spotprijsje een prima telefoon. Wil je echter ook zware games draaien en mooie foto’s maken, dan is de X-serie de betere keuze voor jou. Welk toestel jij ook kiest – bij B2C Telecom vind je een passend hoesje.

De leukste telefoonhoesjes voor de Motorola Moto serie

Want hoewel de glazen buitenkanten van de huidige generatie toptoestellen van Samsung en Apple nóg kwetsbaarder zijn, kunnen ook de stevige telefoons van Motorola schade oplopen door een kras, een val of een ander ongelukje. Dat is natuurlijk zonde, want een dure reparatie of vervanging van je toestel zorgt ervoor dat de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding alsnog verdampt.

Het is dan ook zaak je telefoon te beschermen met een hoesje en dat doe je het liefst zo stijlvol mogelijk. Geen probleem, want bij B2C Telecom koop je de leukste hoesjes voor alle populaire telefoons van Motorola.

Van multifunctionele boekhoesjes tot opvallende designhoesjes en van handige standcases tot zelfgemaakte hoesjes: wij bieden het allemaal tegen een concurrerende prijs. Bekijk ons uitgebreide aanbod en sla direct je slag!

Relevante blogs