Motorola houdt de vaart erin

Motorola zit zeker niet stil. Het bedrijf presenteerde onlangs liefst vijf nieuwe smartphones: de Motorola Moto G6, G6 Plus, G6 Play, de Motorola Moto E5 en E5 Plus. Alle modellen vallen in het budgetsegment of in de mid-range prijssector. Topper is de Motorola Moto G6 Plus.

Vijf telefoons in een keer uitbrengen, het is niet iedere fabrikant gegeven. Motorola doet het. De smartphonegebruiker krijgt bovendien de keuze uit goede toestellen die stuk voor stuk een lage aanschafprijs hebben. De Moto E-reeks betreft de instapmodellen van Motorola. Zo is de Motorola Moto E5 voor het schamele bedrag van 149 euro te krijgen. Voor dat bedrag word je niet afgescheept met een flutmodel. Het toestel heeft een 5,7 inch-scherm met een hd-resolutie, waarmee foto’s, films en apps scherp in beeld komen. Het toestel draait bovendien op een Snapdragon 427 processor en heeft een 13-megapixel camera achter en een vijf megapixel camera voor. Bovendien is de accucapaciteit (4000mAh) bovengemiddeld te noemen.

Luxere modellen

De Motorola Moto E5 Plus is ietsje luxer. Deze fraaie telefoon heeft een groter scherm van 6-inch en wordt aangedreven door een Snapdragon 435 processor. Achterop het toestel zit een 12-megapixel camera en voorop een acht megapixel variant. Indrukwekkend is de krachtige 5000mAh batterij. Die zorgt voor langdurige prestaties. De Motorola Moto E5 Plus beschikt over 32 GB opslag en kost 190 euro. B2C Telecom beschikt over vele Motorola Moto E5 hoesjes en Motorola Moto E5 Plus hoesjes, die jouw toestel optimaal beschermen.

De Motorola Moto G6 verschilt nogal met de E5-serie. Zo heeft de Motorola Moto G6 een USB-C aansluiting en een vingerafdrukscanner. Verder is het design van de G6-serie van glas, terwijl de E5-serie een plastic behuizing heeft. De Motorola Moto G6 lijkt een beetje op de Motorola Moto X4, vanwege de glazen behuizing. De smartphone oogt hierdoor luxer, maar is wel een stukje kwetsbaarder voor schade als krasjes en barsten. Daarom is het verstandig om een Motorola Moto G6 hoesje te nemen. Bijvoorbeeld een Motorola Moto G6 design hoesje. Je kunt ook zelf een Motorola Moto G6 hoesje ontwerpen.

Zuinig en krachtig als altijd

Nieuw bij de Motorola Moto G6 is de dubbele camera aan de achterkant. Het gaat om een 12 en 5 megapixel-camera. De Motorola Moto G6 heeft zuinige en krachtige hardware, wat voor de gehele G-serie eigenlijk geldt. De Motorola Moto G6 Plus heeft een groter scherm van bijna 6 inch en is het duurste toestel. Deze is vanaf een kleine driehonderd euro te krijgen.  De Motorola Moto G6 Play heeft een 5.7-inch display en komt met een Snapdragon 427 processor. De camera is een 13-megapixel variant en de batterijcapaciteit bedraagt 4000mAh. De telefoon is vanaf 200 euro te koop. Motorola Moto G6 Plus hoesjes en Motorola Moto G6 Play hoesjes nodig? De goedkoopste en leukste hoesjes vind je bij B2C Telecom. Bovendien kun je bij ons zelf een uniek hoesje ontwerpen!

Relevante blogs