Mooie design hoesjes voor populaire telefoons

Wil jij je dure smartphone beschermen zonder dat dit ten koste gaat van de trendy uitstraling? Dan kies je voor een hip design hoesje van B2C Telecom. 

Design hoesje met lipje

Een design hoesje met lipje is een beproefd en elegant ontwerp om je smartphone de hoogst mogelijke bescherming te bieden. Het lipje zit er niet voor niets, want deze magnetische sluiting zorgt ervoor dat de voorzijde van de hoes te allen tijde stevig dicht blijft zitten. Hiermee voorkom je dat de voorste flap openklapt en het toestel alsnog schade oploopt tijdens een val.

Een ander kenmerk van onze hoesjes met lipje is de extra opbergruimte aan de binnenzijde. Aan de binnenkant van de voorzijde is namelijk plek voor onmisbare zaken zoals pasjes, briefgeld en notities. Hierdoor heb jij je belangrijkste spullen altijd bij je, zonder dat je hiervoor een aparte tas of portemonnee hoeft mee te nemen. Deze hoesjes bieden wij aan voor alle bijna alle type telefoons.

 

Design hoesje met venster

Maar laten we eerlijk zijn: het omhullen van je telefoon met een hoesje heeft ook nadelen. Een daarvan is een verminderde zichtbaarheid van je telefoonscherm, waar regelmatig handige informatie zoals de tijd en nieuwe meldingen op verschijnt. Om dit op te lossen, heeft B2C Telecom speciale design hoesjes met venster in het assortiment.

Onze vensterhoesjes zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Van fleurige bloemenprints tot vertederende dierenafbeeldingen en van een stoere houtlook tot trendy foto’s; bij ons vind je altijd een hoesje met de uitstraling die bij jou past. Het vensterhoesje is niet voor alle merken telefoons verkrijgbaar, maar uiteraard wel voor de meest populaire modellen.

 

Boekhoesje met origineel ontwerp

Een andere uitstekende optie is een klassieker onder de telefoonhoesjes: het welbekende boekhoesje. De stevige case bied je telefoon een optimale bescherming en bevat speciale uitsparingen voor aansluitingen van je oplader en hoofdtelefoon. De handige magnetische sluiting aan de binnenkant maakt de voorzijde bovendien eenvoudig omklapbaar, zodat je het scherm van je smartphone net als anders kunt gebruiken.

Ook op het gebied van boekhoesjes heb je bij B2C Telecom de keuze uit een gevarieerd aanbod modellen. Bedrukking met hoge kwaliteit UV-inkt zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de door jou gekozen print. Net als onze design hoesjes met venster, zijn onze boekhoesjes beschikbaar voor alle bijna populaire smartphones van dit moment. 

 

Relevante blogs